Mercedes-Benz Citan

Mercedes-Benz Citan on laadukas, ketterä ja monikäyttöinen pakettiauto. Kompaktien ulkomittojensa lisäksi se tekee vaikutuksen tilavalla sisätilallaan.

Mercedes-Benz Citan on kompakti ja ketterä pakettiauto, joka yllättää tilavalla sisätilallaan

Mercedes-Benz Citan -pakettiauto edustaa Mercedeksen kompaktien pakettiautojen luokkaa. Malliuudistuksensa myötä, se valittiin vuoden 2022 pakettiautoksi Euroopassa. Citan on monikäyttöinen ja ketterä ja sopii siksi erinomaisesti esimerkiksi kiinteistöhuollon tehtäviin sekä lähetti- ja toimitusajoihin. Ajotuntuma on erittäin mukava, ja sen lisäksi auton hyvä näkyvyys ja helppo käsiteltävyys lisää työskentelyn mukavuutta.
 
Kompakteista ulkomitoista huolimatta tavaratilaa on riittävästi; pidemmässä, lähes 5 metriä pitkässä L2-versiossa tavaratilan pituus on 1903 mm ja tilavuus 3,24 m³. Kattavat vakiovarusteet maksimoivat kuljettajan turvallisuuden ja mukavuuden. Citan on saatavilla niin diesel- kuin sähkömoottorillakin.
 
Katso hinnastot

Tekniset tiedot

Tavaratilan tilavuusJopa 3,24 m³

Tavaratilan pituusJopa 1903 mm

VaihteistoAutomaatti- ja manuaalivaihteisto

Istuimet1+1 ja 1+2 etuistuimilla

Vakiovarusteina mm.

Oppiva, puheohjattava MBUX-käyttöliittymä (ei ONE-malleissa)

Sähköisesti sisään käännettävät sivupeilit

6 turvatyynyä

Vakionopeudensäädin

Hätäjarruavustin

Vireystila-avustin

Sivutuuliavustin

Sähköinen eCitan latauksessa

Täyssähköinen eCitan - toimintamatka jopa 282 km yhdellä latauksella

Sähköinen eCitan-pakettiauto tarjoaa täydellisen ratkaisun esimerkiksi lähetti- ja toimitusajoihin etenkin kaupunkialueilla. Toimintamatkaa autosta löytyy jopa 282 km yhdellä latauksella. Hiljaisuuteensa ja paikallisen päästöttömyytensä ansiosta eCitan on poikkeuksellisen miellyttävä kokemus niin kuljettajalle kuin ympäristöllekin.

Service 24h -palveluauto pakettiauton tukena

Citanin omistaminen on huoletonta

Helpota työpäiviäsi palvelutuotteidemme avulla. Saatavillasi on huolenpitosopimus, jonka avulla ennakoit liiketoimintasi kustannuksia. MobiloVan-liikkuvuusturva ja Service 24h on apunasi 24/7, jos pakettiautollesi sattuu tekninen vika tien päällä. Mercedes me:n avulla seuraat ja ohjaat puhelinsovelluksella autosi toimintoja. 

Vehon hyötyajoneuvoverkosto Suomen kartalla

Vehon laaja hyötyajoneuvoverkosto liiketoimintasi tukena

Asiantunteva pakettiautomyyntimme auttaa sinua räätälöimään liiketoimintasi tarpeita tukevan pakettiauton. Tarjoamme sinulle koko Suomen kattavan, Mercedes-Benziin keskittyneen huolto- ja myyntiverkoston kattavin aukioloajoin, jolla pidämme pakettiautosi tuottavassa työssä.