Mercedes-Benz Vito

Mercedes-Benz Vito on keskikokoisiin kuljetuksiin suunniteltu ketterä, mutta tavaratilaltaan tilava pakettiauto. Laadustaan tunnettu Vito vastaa eri toimialojen tarpeisiin tarjoten suorituskykyä ja tehokkuutta.

Mercedes-Benz Vito-pakettiauto tuo tehokkuutta, suorituskykyä ja laatua työpäiviisi

Legendaarinen Mercedes-Benz Vito on saanut uudistuneen malliversionsa. Sen ulkonäköä, varusteita ja palveluita on kehitetty entisestään. Vito-pakettiauto tunnetaan korkeasta laadustaan, suorituskyvystään ja ajomukavuudestaan. Vito sopii useiden toimialojen tarpeisiin loistavasti aina tavarankuljetuksesta remontti- ja rakennusalaan. Tavaratilaa on saatavilla jopa 6,6 m³, mutta matalan korkeutensa ansiosta Vito pärjää ketterästi eri ympäristöissä.
 
Mallistosta löytyy niin etuvetoisia, takavetoisia kuin nelivetoisiakin malleja ja käyttövoimista valittavissa on diesel- ja sähköpakettiautoja. Vitoon on lisättävissä kattavasti varusteita lisäämään kuljettajan mukavuutta ja turvallisuutta ja ajoneuvon teknistä kykyä. Vito on saatavana myös jopa yhdeksänpaikkaisena Vito Tourer -tila-automallina.
 
Katso hinnastot 
 

Tekniset tiedot

Tavaratilan kokoJopa 6,6 m³

Suurin kokonaismassa3200 kg

Suurin vetomassa2500 kg

TehoJopa 140 kW (190 hv)

EnimmäisvääntömomenttiJopa 440 Nm

Uudistuneen Viton vakiovarusteina mm.

MBUX-multimediajärjestelmä 10,25" kosketusnäytöllä sis. Bluetooth HF ja USB-C -liitäntä

TEMPMATIC-puoliautomaattinen ilmastointi

Vakionopeudensäädin nopeudenrajoittimella

Avaimeton käynnistys

Peruutuskamera

Aktiivinen jarruavustin

Kuolleen kulman avustin

Aktiivinen kaista-avustin

Viton lisävarusteet lisäävät ajomukavuutta ja tyyliä

Uudistunutta Vitoa voit täydentää mm. seuraavilla lisävarusteilla:

  • Multibeam LED -ajovalot
  • Kromilistoitettu maski
  • Aktiivinen etäisyysavustin DISTRONIC
  • Momentinmuuntimella varustettu 9G-TRONIC -automaattivaihteisto
  • Jatkuva nelivetojärjestelmä
  • AIRMATIC-ilmajousitus: offroad-ominaisuuksia ja urheilullista tuntumaa
Nelivetoinen Vito maastossa

Nelivetoinen Vito 4x4 tarjoaa erinomaista suorituskykyä

Mercedeksen huippuluokan laatu ja tekniikka näkyy erityisesti nelivetomallissa. Vito 4x4 on varustettu jatkuvalla nelivetojärjestelmällä, jonka älykäs voimanjakojärjestelmä mukautuu ajo-olosuhteisiin. Ajotilanteesta riippuen jopa 70 % voimanjaosta voi siirtyä pitävämmälle akselille. Normaalissa ajotilanteessa 45 % voimasta välitetään etuakselille ja 55 % taka-akselille. Auton edistyneessä ESP-pidonhallintajärjestelmässä luistoa voidaan säätää pyöräkohtaisesti.

Service 24h -palveluauto pakettiauton tukena

Viton omistaminen on huoletonta

Helpota työpäiviäsi palvelutuotteidemme avulla. Saatavillasi on huolenpitosopimus, jonka avulla ennakoit liiketoimintasi kustannuksia. MobiloVan-liikkuvuusturva ja Service 24h on apunasi 24/7, jos pakettiautollesi sattuu tekninen vika tien päällä. Mercedes me:n avulla seuraat ja ohjaat puhelinsovelluksella autosi toimintoja.

Vehon hyötyajoneuvoverkosto Suomen kartalla

Vehon laaja hyötyajoneuvoverkosto liiketoimintasi tukena

Asiantunteva pakettiautomyyntimme auttaa sinua räätälöimään liiketoimintasi tarpeita tukevan pakettiauton. Tarjoamme sinulle koko Suomen kattavan, Mercedes-Benziin keskittyneen huolto- ja myyntiverkoston kattavin aukioloajoin, jolla pidämme pakettiautosi tuottavassa työssä.