Mercedes-Benz kuorma-autot

Mercedes-Benz kuorma-autot erilaisiin kuljetustarpeisiin mm. jakeluliikenteeseen, kaukoliikenteeseen sekä maansiirtokuljetuksiin ja puutavarakuljetuksiin.

Veholta löydät ratkaisun yrityksesi kuljetustarpeisiin

Mercedes-Benz kuorma-autojen suunnittelussa on keskitytty saavuttamaan tehokkuus, taloudellisuus, maksimoitu kuljettajan mukavuus, turvallisuus sekä vakuuttava ajokokemus. Kuorma-autojen sisätilat on suunniteltu kuljettajan tarpeet huomioiden, sillä työpäivän tulee sujua vaivattomasti ratin takana. Lukuisat turvallisuusvarusteet ovat rakentamassa turvallisempaa ajoympäristöä niin kuljettajalle kuin ympäröivälle liikenteellekin. Monipuolisesta valikoimasta löydämme yrityksesi kuljetustarpeisiin soveltuvan kuorma-auton, joka vie liiketoimintaasi eteenpäin.

Kuorma-automallisto

Hakuehdoillasi ei löytynyt yhtään mallia.

Kokeile muuttaa tai poistaa valintoja.

Käytetyt kuorma-autot Veho

Laaja valikoima käytettyjä kuorma-autoja

Veholta löydät laajan valikoiman käytettyjä kuorma-autoja heti toimitukseen. Saatavilla on erimerkkisiä ajoneuvoja eri kuljetusalojen tarpeisiin.

Uusi Actros L ja ProCabin-ohjaamo lisäävät polttoainetehokkuutta

Mercedes-Benz kuorma-autot julkaisivat keväällä tuoteuutuuden: uuden Actros L -mallin ja ProCabin-ohjaamon, jonka aerodynamiikka on huippuunsa hiottua.

Mercedes-Benz-kuorma-autojen seurantaa Uptime-järjestelmän avulla

Palvelutuotteet pitävät autosi tuottavassa työssä ja tehostavat liiketoimintaasi

Kuorma-autokaluston tueksi on valittavissa on Mercedes-Benz Uptime -palvelu, joka seuraa kuorma-autosi teknistä tilaa jatkuvasti ja reagoi jos ajoneuvossa havaitaan tekninen vika tai häiriö. Fleetboard-palvelu tarjoaa tavallista laajemman ja yksityiskohtaisemman ajotapa-analyysin, jonka avulla kuljettajia on helppo opastaa taloudellisempaan ajoon. Huolenpitosopimuksemme avulla ennakoit kaluston ylläpitokustannukset.

Jätä yhteydenottopyyntö

Tietosuoja *
Actros F-kuorma-auto sivusta kuvattuna

Ohjeita päällirakentajille

Päällirakennesivuiltamme pääset kirjautumaan Vehon päällirakenneportaaliin, jossa voit seurata ajoneuvon logistista tilaa. Sivustolta löydät myös valmistajan ohjeet päällirakennusta varten.

Veho Vehkalan toimipiste

Vehon laaja hyötyajoneuvoverkosto liiketoimintasi tukena

Asiantunteva hyötyajoneuvoverkostomme auttaa sinua räätälöimään liiketoimintasi tarpeita tukevan ratkaisun. Tarjoamme sinulle koko Suomen kattavan, Mercedes-Benziin keskittyneen huolto- ja myyntiverkoston kattavin aukioloajoin, jolla pidämme ajoneuvosi tuottavassa työssä.