Päällirakenteet

Tämä sivusto on tehty päällirakennevalmistajille. Löydät tältä sivustolta Vehon päällirakenneportaalin, sekä valmistajan ohjeet päällirakennusta varten

Päällirakenteet Mercedes-Benz kuorma- ja pakettiautoihin

 

Tilatun ajoneuvon logistinen seuranta päällirakentajille:

Seuraa Mercedes-Benz-hyötyajoneuvon logistista tilaa päällirakenneportaalistamme.

Vehon päällirakenneportaali

Ohjeet palvelun käyttöä varten

 

Mercedes-Benzin ohjeita päällirakentajille

Olemme koonneet päällirakennevalmistajia varten tälle sivustolle linkit tehtaan sivustoille, josta löytyy ohjeita päällirakennusta varten sekä päällirakenneohjekirjat. Sivuilla on paljon tietoa ilman rekisteröitymistäkin, mutta yksityiskohtaisempaa tietoa saat rekisteröitymällä sivuille, esimerkiksi mittaripiirrokset dxf- tai pdf-muodossa, 3D-kuvia rungoista (O2C-muodossa), tekniset lakanat ajoneuvoista, ulosottotiedot, rakentajauutisia, tietoa tarvittavista varaosista ja paljon muuta.

Rekisteröityminen

Rekisteröityminen on nelivaiheinen, jossa ensin valitaan mihin kohderyhmään kuuluu (esimerkiksi päällirakentaja). Sen jälkeen annetaan omat yhteystiedot ja merkitään tarkemmin oma toimiala, annetaan oma käyttäjätunnus (4 - 15 merkkiä, ei erikoismerkkejä) ja salasana (6 - 15 merkkiä). Sitten valitaan haluttu kieli (valitettavasti suomi ei ole vaihtoehtona) ja kerrotaan rekisteröitymisen syy lyhyesti. Tämän jälkeen täytetään kohdat, joissa kysytään tietoja omasta yrityksestä ja sen tuotteista.

Seuraavaksi näyttöön tulee yhteenvetolista annetuista tiedoista. Jos tiedot ovat oikein, ne lähetetään eteenpäin Send-painikkeella. Huom! Nämä tiedot yrityksestä ja tuotteista ovat kaikkien rekisteröityjen käyttäjien nähtävissä ja etsittävissä hakusanojen avulla.

Jos rekisteröityjä hyväksytään käyttäjäksi, niin käyttäjätunnus/salasana-yhdistelmä alkaa toimia muutaman työpäivän kuluessa. Siitä ei tule erillistä ilmoitusta. Kun olet rekisteröitynyt ja kirjautunut sisään onnistuneesti, tulee käyttäjätunnuksesi ja nimesi näkyviin.

 

Mercedes-Benz kuorma-autojen päällirakentajasivut

Mercedes-Benz pakettiautojen päällirakentajasivut

FUSO päällirakentajasivut