Kuorma-auton ja pakettiauton vuokraus

CharterWay Rent -vuokrauspalvelustamme vuokraat Mercedes-Benz kuorma-auton tai pakettiauton ammattilaisen tarpeisiin viikoksi, kuukaudeksi tai vuodeksi. Ajoneuvon vuokraus onnistuu kätevästi netistä.

CharterWay Rentistä vuokraat kuorma-autot ja pakettiautot tilapäiseen kuljetustarpeeseen

Meiltä löytyy ratkaisut myös kiireisiin ja tilapäisiin kalustotarpeisiin. Vehon CharterWay Rent -vuokrauspalvelusta löydät kilpailukykyisellä hinnalla kattavan valikoiman erilaisia pakettiautoja ja kuorma-autoja vuokrattavaksi viikoksi, kuukaudeksi tai jopa vuodeksi. Valikoimastamme löytyy B-kortilla ajettavia Vito- ja Sprinter-pakettiautoja, sekä kylmäautoja ja erilliskori-Sprintereitä. C-kortilla voit vuokrata jakeluauton, kaukoliikenneauton, vetoauton, kylmäkoriauton tai maansiirtoauton. Ajoneuvojen vuokrahinnat ja saatavuuden näet helposti varauskalenterimme kautta.

Nettiajanvaraus CharterWay Rent

Vuokraa kuorma-auto tai pakettiauto kätevästi netistä

CharterWay Rent -vuokrauspalvelumme toimii Veho Vehkalassa Vantaalla. Ajoneuvon vuokrauksen voit hoitaa seuraavin tavoin:

  • Sähköisen varauskalenterimme kautta netissä
  • CharterWay Rental Finland -mobiilisovelluksella (lataa sovellus ao. linkkien kautta)
  • Puhelimitse numerosta 010 569 7777
  • Sähköpostitse osoitteesta keskusvaraamo@veho.fi
Kuorma-auton vuokraus Veholta

Vuokrattavat kuorma-autot

CharterWay Rentin kattavasta valikoimasta löydät vuokrattavaksi lyhyelläkin varoitusajalla jakeluautot, kaukoliikenneautot, vetoautot, kylmäkoriautot ja maansiirtoautot ja vaihtolava-autot. Vuokrattavat kuorma-automme ovat hyvin varusteltuja ja laadukkaita. Kuorma-autokaluston ajaminen vaatii C-ajokortin.

Pakettiauton vuokraus Veholta

Vuokrattavat pakettiautot

CharterWay Rentistä vuokraat korkeasta laadustaan tunnetut Mercedes-Benz pakettiautot. Valikoimastamme löydät B-kortilla ajettavat Vitot, Sprinterit, Sprinter-kylmäautot ja Sprinter-erilliskorit. Vuokrattavat pakettiautomme ovat erittäin kuljettajaystävällisiä ja hyvin varusteltuja.

Arocs maansiirtoauton lava kipattuna

Katso ajoneuvojen tekniset tiedot

Kaikkien vuokrattavien ajoneuvojemme tarkemmat tekniset tiedot on ladattavissa pdf-muodossa. Eri ajoneuvosegmenttien tekniset tiedot löydät täältä.