Veho Vahinkopalvelut - Auton vahinkotarkastus

Vehon valtuutettu Mercedes-Benz ja smart vauriokorjaamolta saat autollesi kaikki vauriokorjaus ja maalauspalvelut.

Nainen auton sisällä painamassa kattoyksikön nappia.

Tarvitsetko apua heti?

Mercedes-Benz Mobilo-liikkuvuusturva on apunasi jos matkasi sattuisi keskeytymään teknisen vian tai vaikkapa kolarin johdosta. Apua saat vuoden jokaisena päivänä 24/7.

Mobilo-liikkuvuusturva henkilöautoille: 00800-1-777 7777

Veho on paras vaihtoehto Mercedeksesi vauriokorjauksille

Vahinko, kolari, ilkivalta – me autamme! Me Veholla tunnemme Mercedekset paremmin kuin kukaan muu. Vahva kokemus ja asiantuntemus takaavat, että meiltä saat parhaan palvelun myös vauriokorjauksen tiimoilta. Voit itse vaikuttaa autosi korjauspaikkaan, joten miksi et valitsisi parasta vaihtoehtoa. Toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden yhteistyökumppanina, joten hoidamme autosi korjauskulut suoraan vakuutusyhtiöösi. Mahdollinen omavastuuosuus tulee kuitenkin kasko-vahingoissa maksettavaksesi.

Kaikki Mercedeksesi korjaukset pienistä kolhuista ja naarmuista aina isompiin kolarikorjauksiin onnistuvat meillä, tuulilasin vaihtoja unohtamatta. Käytämme Mercedes-Benzin vaatimusten mukaisia välineitä, maaleja sekä aitoja varaosia, jotta autosi olisi korjauksen jälkeenkin 100% Mercedes. Vauriokorjaamomme toimivat Vantaan Ylästössä, Tampereella sekä Turussa, mutta vahinkotarkastuksiin liittyvissä asioissa sinua palvelevat myös huoltopisteemme Veho Olari Espoossa, Veho Herttoniemi Helsingissä sekä Veho Airport Vantaalla.

Korjaamon työnjohtaja ja asiakas arvioimassa sinisen Mercedeksen kyljen naarmuja.

Vehon Vahinkopalveluiden sisältö

  • Neuvomme ja opastamme vahinkoilmoituksen tekemisessä.
  • Palvelemme sijaisauton hankinnassa.
  • Huolehdimme korjaukseen liittyvistä asioista vakuutusyhtiön kanssa.
  • Hoidamme vahinkotarkastukset.
  • Toimimme asiantuntijana auton vahinkoja arvioitaessa ja vaurioiden korjausta sovittaessa.
  • Tarkastamme auton toiminnan korjauksen jälkeen mm. turvalaitteiden ja sähkölaitteiden osalta.
  • Korjaamme autosi ammattitaidolla autonvalmistajan määrittämien ohjeiden ja menetelmien mukaisesti, aitoja merkkivaraosia käyttäen. Näin varmistamme myös takuun säilymisen.

Miten tulee toimia kolarin vai vahingon jälkeen

Kun vahinko on syntynyt, tuulilasiin on tullut kiveniskemä tai huomaat, että autoasi kolhaistu parkkipaikalla, ota meihin yhteyttä. Palvelemme sinua 24 tuntia vuorokaudessa numerossa 08000 247 247. Neuvomme ja opastamme, kuinka tulee toimia. Voit myös halutessasi ajaa suoraan lähimpään Vehon toimipiteeseen tarkastuttamaan autosi vauriot.

Lähtökohtaisesti vahingon sattumisen jälkeen on tehtävä vahinkoilmoitus korvaavan osapuolen vakuutusyhtiöön. Mikäli korjaus maksetaan kasko-vakuutuksestasi, tulee sinun ilmoittaa vahingosta omaan vakuutusyhtiöösi. Jos olet Pohjola Vakuutuksen asiakas, voit tehdä vahinkoilmoituksen Korjaamomestarillemme suoraan toimipisteessämme, esimerkiksi vahinkotarkastuksen yhteydessä.

Tuulilasissa kiveniskemä tai halkeama? Jos autossasi on lasivakuutus, sinun ei tarvitse tehdä erillistä vahinkoilmoitusta. Mikäli lasissa ollut kiveniskemä korjataan, et maksa mitään. Laskutamme korjauksen suoraan vakuutusyhtiöösi. Jos taas lasi vaihdetaan, maksat vain omavastuuosuuden korjaamollemme.

Harmaan Mercedes-maastoauton vaurioiden kuvaaminen kännykällä.

Auton vaurioiden vahinkotarkastus

Ilkivallan tai kolarin aiheuttamien vaurioiden korjaaminen alkaa vahinkotarkastuksella. Tarkastuksessa selvitetään Mercedeksesi vaurioiden laajuus sekä määritetään korikorjauksen tarve, uusittavat varaosat sekä maalausta vaativat osat. Samalla arvioimme korjauksen kustannukset ja keston. Vahinkotarkastus on maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Veholla voit tehdä vahinkotarkastuksen itse sähköisesti tai tuoda autosi liikkeeseemme. Tarkastuksen jälkeen toimitamme tarkastustiedot vakuutusyhtiöösi. Teemme vahinkotarkastuksia kaikissa toimipisteissämme.

Vauriokorjaus

Meillä Mercedeksesi vauriokorjaus on osaavissa käsissä. Kun tuot autosi sovittuna ajankohtana varmistamme vielä, että vahinko on korvaavassa vakuutusyhtiössä käsitelty, korjauskokonaisuus vastaa aiemmin sovittua ja samalla vahvistamme aikataulun korjaukselle. Jos olet varannut käyttöösi sijaisauton vauriokorjauksen ajaksi, saat sen käyntisi yhteydessä käyttöösi. Mikäli korjauksen aikana havaitaan lisävaurioita, jotka vaikuttavat korjauksen kestoon, ilmoitamme näistä sinulle erikseen.

Korjauksen ajaksi saat käyttöösi seurantalinkin, jonka kautta voit seurata autosi korjauksen eri työvaiheiden etenemistä, aina korityöstä maalaukseen ja kasauksesta viimeistelyyn. Kun autosi on noudettavissa, saat vielä erillisen tekstiviestin. Paikan päälle saavuttuasi käymme tehdyt työt läpi siinä laajuudessa, kun ne ovat toteutuneet. Mikäli kyseessä oli Kasko-vakuutukseen kuuluva vahinko, maksat vain omavastuun meille. Loppuosa korjauksesta laskutetaan suoraan korvaavaan vakuutusyhtiöön. Liikennevahinkotapauksessa koko lasku ohjataan korvaavaan yhtiöön.

Tee vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöösi