Mobilo-liikkuvuusturva. Perille kaikissa tilanteissa.

Mitä ikinä eteesi tuleekaan automatkalla, maksuton Mercedes-Benz Mobilo -liikkuvuusturva varmistaa perille pääsyn. Mobilo-liikkuvuusturva varmistaa matkasi jatkumisen kaikissa tilanteissa sekä Suomessa, että muualla Euroopassa.

Mercedes-Benz Mobilo-liikkuvuusturva varmistaa matkasi jatkumisen 24/7

Mikäli eteen tulee yllättävä este – esimerkiksi rengasrikko, tekninen vika tai kolari – tulemme korjaamaan autosi paikan päälle tai toimitamme sen lähimpään merkkihuoltoliikkeeseen. Tai jos henkilöautostasi loppuu polttoaine tai virta, hinaamme sen lähimmälle huoltoasemalle.

Jos auto tarvitsee isompaa korjausta, tarjoamme sinulle sijaisauton tai kyydin perille taksilla, bussilla, junalla tai jopa lentokoneella. Tilanteesta riippuen voidaan vaihtoehtoisesti tarjota majoitus hotellissa korjauksen ajaksi. Kaikki nämä palvelut sijaisautosta kyyteihin ja hinauksesta hotelliöihin ovat asiakkaalle täysin ilmaisia.

Mobilo-liikkuvuusturvan saat voimaan vaikka autosi edellinen määräaikaishuolto olisi suoritettu valtuuttamattomalla korjaamolla. Liikkuvuusturvan saat aktivoitua teettämällä autosi seuraavan huolto-ohjelman mukaisen määräaikaishuollon valtuutetussa Mercedes-Benz-merkkihuollossa. Liikkuvuusturva on voimassa seuraavaan määräaikaishuoltoon saakka, veloituksetta.

Henkilö Mercedeksen vieressä puhuu puhelimessa.

Mobilo-liikkuvuusturva sisältää:

  • 24/7 apu kaikkialla Euroopassa.
  • Pienet korjaukset paikan päällä.
  • Hinaus lähimpään Mercedes-Benz-huoltoliikkeeseen.
  • Sijaisauton korjauksen ajaksi (max. 3 arkipäivää).
  • Tai kyydin tarjoaminen taksilla, bussilla, junalla tai jopa lentokoneella.
  • Tai hotellimajoittuminen kaikille matkustajille (max. 3 arkipäivää).
  • Auton palauttaminen kotiisi (50 km:n säteellä).
  • Tai auton palauttaminen kotipaikkakuntasi Mercedes-Benz-huoltokumppanille.
  • Järjestelyapua esimerkiksi oikeudellisissa kysymyksissä tai kieliongelmissa ulkomailla.

Varmista, että autosi Mobilo-liikkuvuusturva on voimassa ja varaa seuraava huoltoaikasi vaivattomasti verkossa.

Apua nappia painamalla

Mobilo- ja MobiloVan-liikkuvuusturvat kuuluvat kaikkiin Mercedes-Benz-henkilö- ja pakettiautoihin, kun auto on huollettu valtuutetussa Mercedes-Benz-merkkihuollossa huolto-ohjelman mukaisesti. Mobilo-liikkuvuusturva on voimassa henkilöautoissa, jotka on käyttöönotettu 24.10.1998 jälkeen. MobiloVan on voimassa pakettiautoissa, jotka on käyttöönotettu 1.10.2012 jälkeen. Sekä Mobilo- että MobiloVan-liikkuuvuusturva voivat olla voimassa enintään auton 30 ikävuoteen saakka.

Vahingon sattuessa paina autosi Mercedes me -nappia tai soita numeroon 00800 1 777 7777 (henkilöautot) tai 00800 3 777 7777 (pakettiautot).

Painamalla Mercedes me -painiketta tai soittamalla autosi puhelinluettelon kautta, puhelun mukana välittyy automaattisesti tiedot autosi sijainnista ja muista oleellisista tiedoista, kuten valmistenumerosta, mikäli olet aktivoinut nämä palvelut.

Voit lukea lisää palveluiden sisällöistä Mercedeksen verkkosivuilla.
[Mobilo] [MobiloVan]

Kuvassa käsi, joka painaa auton kattoyksikössä sijaitsevaa Mercedes me-nappia.

Mercedes me

Hyödynnä autosi digitaaliset ratkaisut. Mercedes me:n avulla voit hallita etänä autosi ominaisuuksia sekä tarvittaessa ottaa yhteyttä Mobilo-palveluun autosi Mercedes me-painikkeella.