Huolenpitosopimus

Huolenpitosopimuksen ansiosta auton omistaminen on huoletonta.

Huolenpitosopimus on riskitön ja helppo tapa huolehtia autosi huolto- ja korjauskuluista

Huolenpitosopimus tarkoittaa sitä, että autosi ja ajokilometriesi mukaan määräytyvällä kiinteällä kuukausihinnalla voit huollattaa ja sopimuksen mukaisesti korjauttaa autosi valtuutetussa merkkihuoltoliikkeessä. Huolenpitosopimus ei ainoastaan pidä autoasi turvallisena vaan auttaa sinua ennakoimaan autoilusi kustannuksia jopa vuosiksi eteenpäin. Huolenpitosopimus tarkoittaa myös erinomaista jälleenmyyntiarvoa sillä huolenpitosopimuksen alaiset vaihtoautot ovat haluttuja ja luotettavia, jos joskus haluat myydä autosi.

Huolenpitosopimuksen sisältämien määräaikaishuoltojen sekä normaalista kulumisesta johtuvien korjauksien lisäksi voit lisämaksusta sisällyttää sopimukseesi myös sijaisautopalvelun tai renkaiden säilytys- ja vaihtopalvelun. Sopimus mukautuu juuri sinun tarpeisiisi ja voit sopimuskauden aikana muokata ajokilometrimäärää, lisäpalveluja sekä sopimuksen kestoa.

Huolenpitosopimus antaa sinulle mielenrauhaa ja taloudellista turvaa: maksat kuukausimaksun automallin, ajokilometrien sekä valitsemiesi lisäpalvelujen perusteella. Kauttamme saat aktivoitua huolenpitosopimuksen niin Mercedes-Benz- kuin smart-autoihin. Huolenpitosopimus on mahdollinen uusien autojen lisäksi myös vaihtoautoihin tai esimerkiksi käytettynä maahantuotuihin autoihin tietyin rajoituksin. Huolenpitosopimuksen saa aktivoitua niin yksityis-, kuin yrityskäytössä oleviin autoihin.

Sopimus sinun tarpeisiisi

Meillä kaikilla on erilaisia tarpeita. Räätälöidään siis sopimus vastaamaan sinun tarpeitasi parhaalla mahdollisella tavalla. Henkilöautojen sopimuskausien maksimipituus on 10 vuotta tai 200 000 kilometriä auton käyttöönotosta.

Huolenpitosopimus sisältää:

  • Määräaikaishuollot huolto-ohjelman mukaisesti, sertifioitujen Mercedes-Benz-mekaanikkojen toimesta
  • Korjaukset aidoilla Mercedes-Benz-varaosilla, sopimusehtojen mukaisesti
  • Pyyhkijänsulat myös huoltojen välillä
  • Mobilo-liikkuvuusturvan voimassaolon

Lisäpalvelut mm:

  • Rengaspalvelu (sis. kausisäilytys ja –vaihto)
  • Renkaiden kausivaihto
  • Sijaisautopalvelu (määräaikaishuollon tai yli tunnin kestävän korjauksen yhteydessä. Enintään 2 vrk)
  • Noutopalvelu (ajoneuvon nouto ja palautus 20 km säteellä)
Henkilö kävelee kohti kameraa pelkistetyn valkoist ataustaa vasten. Taustalla uusi Mercedes-täyssähköauto.

Huolenpitosopimus uuteen autoon

Uuden auton Huolenpitosopimuksen saat sovittua kätevimmin autosi tilauksen yhteydessä. Tällöin sopimus aktivoituu automaattisesti auton käyttöönottopäivänä.

Henkilö nojaa punaisen Mercedeksen etuosaan ja nauttii auringonpaisteesta. Taustalla purjevene vedessä sekä metsää.

Huolenpitosopimus vaihtoautoon

Sopimuksen aktivointi vaihtoautoon tai käytettynä maahantuotuun autoon on lähtökohtaisesti mahdollista, kun auto on alle kolme vuotta vanha, alle 50 tkm ajettu ja autossa on aukoton merkkihuoltohistoria. Mikäli autossa on edellisen omistajan toimesta ollut huolenpitosopimus, sopimuksen aktivointi voi niin ikään olla mahdollinen.

Kaksi henkilöä kävelee pelkistetyssä valkoisessa ympäristössä, jossa useita mustia Mercedeksiä taustalla.

Huolenpitosopimus taksiin

Taksihuolenpitosopimus on helppo ratkaisu huolettomiin ajokilometreihin. Huolenpitosopimuksen avulla tiedät etukäteen autosi huoltokustannukset ja arvioit paremmin riskit kilometrien karttuessa.