Tätä on Veho

Veho on latinaa ja tarkoittaa suomeksi ”minä kuljetan”. Se on yhtä ajankohtainen kuin perustamisvuonna 1939 eikä sen merkitys ole muuttunut. Olemme määritelleet itsellemme myös suuremman tavoitteen: intohimomme liikuttaa kestävästi.

Veho on vuonna 1939 perustettu liikkumisen ratkaisuja tarjoava yritys, joka toimii Suomessa, Ruotsissa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Veho perustettiin Mercedes-Benzin maahantuojaksi, ja yhtiö on alusta asti ollut saman perheen omistuksessa. Mercedes-Benz on edelleen toimintamme ytimessä.

Toimintamme on jakautunut kahden liiketoimintayksikön alle, jotka ovat:

 

Hyötyajoneuvoliiketoiminta

Kuorma-autojen ja linja-autojen maahantuonti sekä pakettiautojen, kuorma-autojen ja linja-autojen vähittäiskauppatoiminnot Suomessa, Ruotsissa, Virossa, Latviassa, ja Liettuassa.

Mercedes-Benz EQE is blue lighted showroom

Henkilöautoliiketoiminta

Henkilö- ja pakettiautojen maahantuonti sekä henkilöautojen vähittäiskauppatoiminnot Suomessa, Virossa, Latviassa, Liettuassa sekä henkilö- ja pakettiautojen vähittäiskauppatoiminnot Ruotsissa.

Korkealaatuisia liikkumisen ratkaisuja ja viiden tähden asiakaskokemusta

Me Veholla haluamme tarjota korkealaatuisia liikkumisen ratkaisuja ja viiden tähden asiakaskokemusta.

Yksityishenkilöistä yrityksiin, asiakkaamme vaativat meiltä paljon – ja niin heidän kuuluukin. Vastineeksi haluamme ylittää asiakkaidemme odotukset: me Veholla uskomme, että kestävä liikuttaminen pitää sisällään sekä ihmisten fyysistä että emotionaalista liikuttamista. Siksi olemme valmiita antamaan vähintään 110 prosenttia varmistaaksemme viiden tähden asiakaskokemuksen asiakkaillemme.

Tutustu asiakaslehteemme

Veholaiset menestyksemme takana

Perheyrityksenä tiedämme pitkäaikaisten suhteiden arvon niin asiakassuhteissa kuin työsuhteissa, ja senpä vuoksi teemme jatkuvasti töitä sekä asiakaskokemuksen että työntekijäkokemuksen eteen.

Henkilöstömme hyvinvoinnin ja työkulttuurimme kehittämisessä hyödynnämme Great Place to Work -tutkimusta. Suomessa olemme saaneet Great Place to Work -sertifikaatin sekä vuonna 2022 että 2023.

Tällä hetkellä veholaisia on yhteensä yli 2 000. Noin 1 250 meistä työskentelee Suomessa ja yli 750 Ruotsissa ja Baltian maissa.

Tarjoamme lisäksi vuosittain kesätöitä kymmenille nuorille eri puolella Suomea. Oikotien työelämän vastuullisuustutkimuksen mukaan olemme myös kesätyöntekijöidemme mielestä vastuullinen työnantaja.

Lue lisää Vehosta työnantajana ja katso avoimet työpaikkamme