Mercedes-Benz pakettiautot ja tila-autot

Mercedes-Benz paketti- ja tila-autot tunnetaan erityisesti korkeasta laadustaan, tehokkuudestaan sekä erinomaisesta ajettavuudestaan.

Veholta löydät sopivan ratkaisun liiketoimintasi kuljetustarpeisiin

Mercedes-Benz pakettiautot on tunnettuja korkeasta laadustaan, tehokkaasta suorituskyvystään sekä erinomaisesta ajettavuudestaan. Pakettiautomallistomme tarjoaa ratkaisuja eri toimialojen yrityksille pienistä pakettiautoista aina suurimpiin Sprinter-pakettiautoihin, sekä henkilökuljetuksiin suunnattuihin tila-autoihin. Meiltä löydät myös sähköiset paketti- ja tila-automallit.

Pakettiautomallisto

Hakuehdoillasi ei löytynyt yhtään mallia.

Kokeile muuttaa tai poistaa valintoja.

Uudet pakettiautot heti toimitukseen

eVito Huoltoleasing esimerkiksi 599 €/kk*

Nyt saatavilla rajattu erä täyssähköisiä eVito-varastoautoja heti ajoon. Huoltoleasing-sopimus tarjoaa sinulle huolettoman, avaimet käteen -ratkaisun. Sinun ei tarvitse huolehtia auton jäännösarvosta tai yllättävistä kuluista, sillä sopimukseen sisältyy huollot, korjaukset ja talvirenkaat.

*Esimerkiksi Mercedes-Benz eVito 112e FWD-3,2/34K pitkä A3 X kokonaishinta alk. 69 200 € (sis. alv:n, arvioidun autoveron ja toim.kulut 600 €). CO2-päästöt 0 g/km (WLTP). Ajotietokoneen kieli: suomi. Huoltoleasing 599 €/kk alv. 0 %, 36 kk/60 tkm. Avauspalkkio 400 € peritään 1. erän yhteydessä. Kk-erä sisältää Huolenpitosopimuksen, huollot ja korjaukset sekä talvirenkaat. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen.

Service 24h -palveluauto pakettiauton tukena

Palvelutuotteillamme helpotat työpäiviäsi ja ennakoit kustannuksia

Helpota työpäiviäsi palvelutuotteidemme avulla. Saatavillasi on huolenpitosopimus, jonka avulla ennakoit ajokalustosi ylläpitokustannuksia. MobiloVan-liikkuvuusturva ja Service 24h on apunasi 24/7, jos pakettiautollesi sattuu tekninen vika tien päällä. Mercedes me:n avulla seuraat ja ohjaat puhelinsovelluksella autosi toimintoja.

Jätä yhteydenottopyyntö

Tietosuoja *
Veho Vehkalan toimipiste

Vehon laaja hyötyajoneuvoverkosto liiketoimintasi tukena

Asiantunteva hyötyajoneuvoverkostomme auttaa sinua räätälöimään liiketoimintasi tarpeita tukevan ratkaisun. Tarjoamme sinulle koko Suomen kattavan, Mercedes-Benziin keskittyneen huolto- ja myyntiverkoston kattavin aukioloajoin, jolla pidämme ajoneuvosi tuottavassa työssä.