Kun autot pelaavat, kiinteistöhuoltokin pelaa. Siksi Tahko24h Oy valitsi Citanin

Tahko24h Oy palvelee Tahkolla niin loma-asunnon omistajia kuin matkailijoitakin. Alueen suurimpana toimijana sillä on siivottavanaan ja huollettavanaan satoja kohteita, joten kiirettä riittää. Jotta kaikki sujuu kitkattomasti, huoltoautoilta vaaditaan ennen kaikkea luotettavuutta, ketteryyttä ja monikäyttöisyyttä. Siksi yritys hankki 6 Citania.

Kiinteistöhuoltajan huoltoautoilta vaaditaan luotettavuutta, ketteryyttä ja monikäyttöisyyttä

Tahko24h Oy palvelee Tahkolla niin loma-asunnon omistajia kuin matkailijoitakin. Alueen suurimpana toimijana sillä on siivottavanaan ja huollettavanaan satoja kohteita, joten kiirettä riittää varsinkin talvisin. Jotta kaikki sujuu kitkattomasti, huoltoautoilta vaaditaan ennen kaikkea luotettavuutta, ketteryyttä ja monikäyttöisyyttä. Siksi yritys uudisti autokantaansa kuudella Mercedes-Benz Citan -pakettiautoilla.

Tahko24h palvelee nimensä mukaisesti kellon ympäri. Yhdessä TAHKOcomin kanssa se tarjoaa asiakkaille kokonaisvaltaisen palvelupaketin lomamökkien ja -huoneistojen vuokrauksesta siivous- ja huoltopalveluihin. Lisäksi se huolehtii erilaisten tilojen vartioinnista.

-Olemme Tahkon suurin kiinteistöhuoltaja. Vastaamme n. 600 huoltokohteesta, jotka ovat mökkejä tai huoneistoja. Moni omistaja asuu itse muualla kuin Tahkolla, joten luottamus on erittäin tärkeässä roolissa. Heidän on voitava luottaa siihen, että me hoidamme siivoukset, huoltotoimenpiteet ja muut viimeisen päälle, yrityksen toimitusjohtaja Teo Kuosmanen kertoo.

 

Citan pakettiautot kuvattuna ylhäältä päin

Citanista on moneksi

Tahko24h:lla on käytössään kuusi uutta Citania, jotka se sai joulukuussa. Vuoden pakettiautoksi Euroopassa vuonna 2022 valittu Citan on jo lyhyessä ajassa osoittautunut nappivalinnaksi.

-Ketterä ja monikäyttöinen Citan sopii täydellisesti kiinteistöhuoltoon. Iso osa ajoista tapahtuu Tahkon keskustan alueella, joten kompaktit ulkomitat, hyvä näkyvyys ja helppo käsiteltävyys ovat valttia. Edellytämme autoiltamme myös monikäyttöisyyttä, sillä niiden pitää soveltua sekä siivoojien että kiinteistönhoitajien tarpeisiin. Lisäksi auton taloudellisuus on meille tärkeä valintakriteeri, sanoo Kuosmanen.

Tahko24h:n Citanit ovat ECO-start-stop-toiminnolla varustettuja dieselmalleja. Alhaisen kulutuksen Kuosmanen näkee hyvänä myös ympäristön kannalta, ja kertoo yrityksen suosivan biodieselin käyttöä aina mahdollisuuksien mukaan.

Veho ymmärtää kiinteistöhuollon tarpeet

Auton lisäksi myös sen myyjällä on merkitystä. Jokaisella alalla on omat erityispiirteensä, ja vain jos automyyjä tuntee ja ymmärtää ne, hän voi tarjota asiakkaalle juuri tämän tarpeisiin optimaalisimman ratkaisun.

-Vehon kanssa asiat hoituvat todella vaivattomasti. He ymmärtävät meidän liiketoimintaamme, ja ovat huolellisesti selvittäneet tarpeemme. Laajan malliston ansiosta autovalinnassa ei ole tarvinnut turvautua kompromisseihin, vaan ollaan saatu oikeasti paras ratkaisu, Teo Kuosmanen kertoo tyytyväisenä ja jatkaa: Myös se helpottaa merkittävästi arkeamme, että meillä on Veho Kuopiossa luottomyyjä, jonka puoleen voimme kääntyä kaikissa autoasioissa. Että terveisiä vaan Kallelle.

Jätä yhteydenottopyyntö

Tietosuoja *