Veho GO – huoleton vaihtoehto auton omistamiselle

Veho GO on riskitön tapa hankkia uusi Mercedes. Kiinteä kuukausihinta sisältää lähes kaiken: uuden leasingauton, määräaikaishuollot ja korjaukset sekä kesä- ja talvirenkaat. Meiltä hankit parhaat leasingautot taloudellisesti ja asiantuntemustamme hyödyntäen.

Mitä leasing tarkoittaa ja mitä se maksaa?

Yksinkertaisuudessaan auton leasing tarkoittaa, että auto käytössäsi tietyn sopimuskauden (esim. 24 kk tai 36 kk). Sinä aikana maksat joka kuukausi saman summan auton käytöstä. Kuukausihinta sisältää lähes kaikki autoon liittyvät kustannukset. Leasingautoa voisikin verrata työsuhdeautoon käyttöedulla. Näistä asioista auton leasinghinta muodostuu:

Valitsemasi auto

Leasingautoilija saa aina sopimuksen alkaessa käyttöönsä uuden auton. Uuden auton ostamiseen verrattuna sinun ei kuitenkaan tarvitse huolehtia rahoituskuluista eikä ensi- tai jäännöseristä. Veholla on laaja valikoima eri käyttövoimalla olevia leasingautoja.

Vuosittaiset ajokilometrit

Sopimusta tehdessä sinun tulee päättää, kuinka paljon ajokilometrejä tarvitset vuosittain. Ajokilometrit ovat maksimissaan 30 000 km/vuosi, eli kahden vuoden sopimusajalla voit ajaa 60 000 km, kolmen vuoden 90 000 km ja neljän vuoden sopimusajalla 120 000 km.

Sopimuksen pituus

Voit itse valita kuinka pitkän leasingsopimuksen haluat. Tarjoamme vaihtoehtoja yhdestä vuodesta aina neljään vuoteen saakka. Yksi sopimuskausi on aina 12 kuukautta.

Käsiraha

Sopimuskauden alussa maksamasi käsiraha vähentää heti sitä pääomaa, josta leasingsopimuksesi kuukausierät lasketaan. Käytännössä tämä tarkoittaa, että mitä suuremman summan maksat käsirahana, sitä pienemmäksi muodostuu jokainen kuukausierä.

Milloin leasingauto kannattaa?

Leasing sopii tietysti kenelle tahansa, mutta usein leasing valitaan erityisesti näistä syistä:

  • Halutaan ennustettavuutta ja pysyvyyttä autoilun kustannuksiin.
  • Toiveena uusinta teknologiaa oleva auto ja mahdollisesti sellainen jota ei ole aiemmin ollut.
  • Auton omistamisessa nähdään riskejä, joiden sijaan halutaan huolettomuutta.
  • On tarve korvata työsuhdeauto.
  • Ei haluta miettiä milloin ja missä pitää huollattaa.
  • Auton omistamisessa normaalisti kiinni oleva pääoma halutaan sijoittaa muuhun.

Leasing yrityksille

Palvelemme sinua Suomen suurimman ja kokeneimman autoalan yrityksen asiantuntemuksella. Sopimusasiakkaana saat oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit kartoittaa tarpeesi ja joka huolehtii yrityksesi leasingautoihin liittyvistä asioista luotettavasti. Palvelumme jatkuu kaikissa autoiluun liittyvissä tarpeissasi aina merkkihuollosta sijaisautopalveluun sekä renkaanvaihto- ja säilytyspalveluihin.

Usein kysytyt kysymykset

CLA 250 e A Shooting Brake Business Edition

CLA Shooting Brake on tyylikäs ja käytännöllinen farmari, mistä löytyy vahva vakiovarustelu, joka tekee ajamisesta entistä mukavampaa. Esimerkiksi oppiva, kosketusnäytöllä varustettu MBUX-käyttöliittymä edustaa nyt uudempaa sukupolvea. Sen avulla voit ohjata auton toimintoja puheella, kosketuksella ja eleillä. CLA Shooting Braken sähköinen toimintamatka on jopa 74 km.