Sähköautoilu

Kuinka pitkälle sähköllä pääsee? Miten lataaminen tapahtuu? Entä kenen ylipäätään kannattaa hankkia ladattava hybridi tai täyssähköauto? Tutustu sähköautoiluun tarkemmin tällä sivulla.

Miksi valita sähköauto tai ladattava hybridi?

Ladattavia hybridejä ja täyssähköautoja on nykyään tarjolla kaikkiin tarpeisiin. Vastuullisuus ja ympäristöarvot ovat monelle tärkein syy siirtyä sähköiseen autoiluun. Myös kustannukset vaikuttavat. Ladattavat hybridit ja täyssähköautot ovat verotussyistä usein saman hintaisia tai jopa edullisempia kuin vastaavanlaiset polttomoottorimallit, mutta niiden käyttökustannukset ovat merkittävästi alhaisemmat. Ero vain kasvaa bensiinin ja dieselin hintojen noustessa. Lisäksi täyssähköautojen huoltokulut ovat tavallista edullisemmat. Sähköllä ajaminen on myös mukavaa ja todella hiljaista.

Mercedes-Benz täyssähköautojen ja ladattavien hybridien pitkät toimintamatkat ja huippunopea latauskyky mahdollistavat sujuvan matka-ajon. Varsinkin jos on mahdollisuus ladata auto säännöllisesti esimerkiksi yön aikana kotona tai päivällä työpaikalla, sähköinen autoilu on todella vaivatonta.

Uusimmat sähköautot heti ajoon

Valikoimastamme löydät runsaan valikoiman Mercedes-Benz sähköautoja. Tutustu valikoimaan ja löydä omasi.

Tutustu sähköautomalleihin

Tutustu Mercedes-Benz täyssähköautomallistoon.

Auto latauksessa Veholla.

Ladattavien hybridien ja täyssähköautojen lataaminen - helppoa ja joustavaa.

Auton voit ladata kotona helposti ja mukavasti omasta latausasemasta tai vakiovarusteisella latauskaapelilla tavallisesta kotitalouspistorasiasta. Liikenteessä ollessasi auto on ketterää ladata latausasemalla, jonka kasvavan verkon ansiosta lataaminen on helppoa ja joustavaa kaikkialla. Tutustu auton lataamiseen tarkemmin!

Mercedes-sähköauto latauksessa Mercedes WallBox-laitteessa.

Sähkö- ja hybridiauton latausratkaisut

Lataa täyssähköautoasi tai ladattavaa hybridiäsi turvallisesti ja helposti niin kotipihassa kuin tienpäällä. Vehosta löydät laadukkaat latausasemat, latauslaitteet sekä latauskaapelit, joiden avulla lataat ajomatkaa autoosi tehokkaasti.

Tutustu tarjoamiimme latausasemiin ja hanki omasi meiltä.

Road trip sähköautolla: viisi vinkkiä suunnitteluun

Jos sähköauto on uusi ostos tai vasta harkinnassa, moni asia saattaa mietityttää polttomoottoriautoihin tottunutta autoilijaa. Lue vinkit pidemmän ajomatkan varalle!

Käsi, jossa puhelin. Puhelimessa avoinna Mercedes me Charge-sovelluksen latausnäkymä. Taustalla kuparin värinen Mercedes EQB latauksessa.

Mercedes me Charge

Mercedes me Charge tekee Mercedes-Benz-täyssähköauton sekä ladattavan hybridin julkisesta lataamisesta helppoa. Saat yhdellä sopimuksella ja laskutuksella käyttöösi useiden eri operaattoreiden latausasemat ja löydät ne helposti älypuhelimen sovelluksen tai autosi MBUX-käyttöliittymän avulla.

Sähköautoilun tärkeimmät termit ja usein kysytyt kysymykset