Huoltopalvelut Mercedes-Benz hyötyajoneuvoille

Vehon laajassa hyötyajoneuvoverkostossa huollamme Mercedes-Benz hyötyajoneuvosi laadukkaasti ja pidämme ajoneuvosi tien päällä tuottavassa työssä.

Service 24 h -palvelu hyötyajoneuvoasiakkaille

Service 24h apunasi tien päällä kellon ympäri

Mercedes-Benz Service 24h -palvelu auttaa sinua ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä, jos kohtaat teknisen vian ja jäät hyötyajoneuvosi kanssa tien päälle. Soita meille:

Pakettiautot: 00800 3 777 7777

Pakettiautoasiakkaillemme Service 24h -palvelu on veloitukseton, jos pakettiautosi on huollettu huolto-ohjelman mukaisesti Mercedes-Benz merkkihuollossa.

Kuorma-autot: 00800 5 777 7777

Linja-autot: 00800 4020 4020

 

Kättelevät kädet.

Veho Luottotili on yritysasiakkaiden huoltorahoitus

Vehon Luottotili on yritysasiakkaillemme tarkoitettu laskutustili. Yritykset voivat käyttää huolto-, varaosa, autonvuokraus- ja muita palveluitamme ja maksaa joustavasti laskulla. Laskutusasiakkuus vaatii Vehon luottopäätöksen. Luottopäätöksen tekemisessä noudatetaan Vehon omaa luottopolitiikkaa ja luottotiedot tarkistetaan ulkopuoliselta luottotietoyhtiöltä. Täytä luottotilihakemus verkkosivuillamme (Thereforen online lomake). Allekirjoituksen jälkeen saat päätöksen sähköpostiisi.

Veho Vehkalan toimipiste

Koko Suomen kattava hyötyajoneuvoverkosto liiketoimintasi tukena

Vehon ja Mercedes-Benzin avulla tehostat kuljetustoimintaasi. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan yrityksellesi parhaimmat ratkaisut. Maanlaajuinen verkostomme huolehtii ajoneuvokalustosi kunnosta kattavin aukioloajoin.