Palvelutuotteet Mercedes-Benz kuorma-autoille

Palvelutuotteidemme avulla tehostat kuljetusliiketoimintaasi. Mercedes-Benz kuorma-autoille on saatavilla kuorma-auton teknistä tilaa seuraava Uptime-palvelu, autokaluston hallintaa helpottava Fleetboard-palvelu, sekä ylläpitokustannuksien ennakointiin suunniteltu huolenpitosopimus.

Kuorma-autojen palvelutuotteet tehostavat liiketoimintaasi

Tarjoamme käyttöösi kuljetustoimintaasi tehostavia palvelutuotteita. Palvelutuotteemme on suunniteltu helpottamaan liiketoimintasi jatkuvuutta, kuorma-autokalustosi hallintaa ja seurantaa sekä helpottamaan ylläpitokustannuksien budjetointia ennakkoon. Valikoimastamme löytyy markkinoiden edistyksellisimpiä kaluston seurantaan suunniteltu Uptime-järjestelmä, joka seuraa ajoneuvon teknistä tilaa ja ilmoittaa mahdollisista häiriöistä ennaltaehkäisevästi. Fleetboard-palvelumme auttaa sinua kuorma-autokaluston hallinnassa ja käytön tehostamisessa. Huolenpitosopimuksemme auttaa yritystäsi ennakoimaan kuorma-autosi huolto- ja korjauskustannukset ja tuo riskittömyyttä ja helppoutta kaluston ylläpitoon.

Mercedes-Benz-kuorma-autojen seurantaa Uptime-järjestelmän avulla

Uptime-palvelu seuraa kuorma-auton teknistä tilaa ja ennaltaehkäisee vikoja

Mercedes-Benz Uptime on markkinoiden edistyksellisimpiä kaluston seurantaan suunniteltuja järjestelmiä ja se onkin käytössä jo yli 1 200 suomalaisessa kuorma-autossa. Uptime seuraa jatkuvasti kuorma-auton teknistä tilaa, ja se havaitsee mahdolliset tekniset häiriöt jo niiden alkuvaiheessa, jopa ennen kuljettajaa.

Fleetboard-palvelu Mercedes-Benz kuorma-autoille

Fleetboard-palvelu auttaa ajoneuvokaluston hallinnassa ja seurannassa ja lisää tehokkuutta

Fleetboard on Mercedes-Benz kuorma-autoille suunniteltu palvelu, joka mahdollistaa ajoneuvokaluston tehokkaan ja taloudellisen hallinnan ja seurannan. Palvelun avulla saat käyttöösi poikkeuksellisen laajan ja yksityiskohtaisen ajotapa-analyysin, jonka lisäksi se auttaa reittien optimoinnissa, ajankäytön hallinnassa ja ajoneuvokaluston seurattavuudessa.

Huolenpitosopimus Mercedes-Benz-kuorma-autoille

Huolenpitosopimus, Select-sopimus ja huoltosopimus lisäävät ennakoitavuutta ja riskittömyyttä

Palvelusopimuksillamme lisäät Mercedes-Benz kuorma-autosi  ylläpitokulujen ennakoitavuutta. Huolenpitosopimus on täyden palvelun riskitön ratkaisu, kun haluat tietää ennalta ajoneuvon kaikki tulevat huolto- ja korjauskustannukset. Select-sopimus on turvallinen ja edullinen ratkaisu, kun haluat tietää ennalta ajoneuvon tulevat kustannukset voimalinjan korjauksien sekä määräaikaishuoltojen osalta. Huoltosopimus on ratkaisu, kun haluat tietää ajoneuvon tulevat huoltokustannukset ennalta.