Mercedes-Benz linja-autot

Mercedes-Benz ja Setra-linja-autot tunnetaan tehokkuudestaan, laadustaan ja monipuolisuudestaan ja siksi ne ovatkin erinomainen valinta kaupunkien joukkoliikenteeseen ja tilausajoihin pidemmillekin matkoille.

Mercedes-Benzin, Setran ja Altas Auton logot

Veholta löydät kattavan valikoiman Mercedes-Benz ja Setra-linja-autoja

Veholta löydät kattavan valikoiman laadustaan, tehokkuudestaan ja monipuolisuudestaan tunnettuja Mercedes-Benz ja Setra-linja-autoja, sekä Altas Auton Sprinter-pohjaisia pienemmän segmentin linja-autoja. Ajoneuvoja löytyy niin kaupunki- ja lähiliikenteeseen, sekä pidemmille tilausajomatkoille. Linja-automyyntimme palvelee sinua pääkaupunkiseudulla Veho Vehkalassa. Merkkihuoltoverkostomme huoltaa linja-autoja kattavin aukioloajoin ympäri Suomea.

Linja-automyynnissämme sinua palvelee:

Juha Mäenpää, myyntipäällikkö
Puh. 010 569 3617
Juha.Maenpaa@veho.fi

Janne Perheenmies, myyntipäällikkö
Puh. 010 569 3616
janne.perheenmies@veho.fi

eCitaro-linja-auto

Sähköinen eCitaro ja uusi eCitaro-polttokennomalli

eCitaro täydentää maailman suosituimman linja-auton Citaron mallistoa täyssähköisellä malliversiolla. Kaupunkiliikenteeseen suunnitellun eCitaron kehityksen ytimessä on huippuunsa kehitetty sähkötekniikka, jonka toimivuutta on testattu menestyksekkäästi vaativissa testeissä, kuten talvitesteissä. Saatavilla myös uusi pitkän toimintamatkan eCitaro polttokennomalli.

Citaro-linja-auto

Mercedes-Benz Citaro

Citaro pohjautuu kehittyneeseen ajoneuvokonseptiin, jonka käytännön toimivuutta todistavat yli 20 000 Euroopan kaupunkiliikenteessä toimivaa linja-autoa. Citaro on korkealaatuinen ja ennen kaikkea taloudellinen: Citaro pitää kustannukset mahdollisimman alhaisina kulutuksen, korjausten ja huollon osalta. Citaro on saatavilla myös hybridinä ja täyssähköisenä versiona.

Intouro linja-auto

Mercedes-Benz Intouro

Mercedes-Benz Intouro on kustannustehokas linja-auto kaupunki- ja lähiliikenteen kuljetukseen. Taloudellinen Intouro mukautuu yrityksesi kuljetustarpeisiin yksilöllisillä valinnoilla. Tarjolla on neljä malliversiota: kaksiakselisista versioista Intouro, Intouro M ja K sekä kolmiakselinen malli Intouro L. Saatavilla myös uudella voimansiirrolla Mercedes-Benz Intouro Hybrid

Mercedes-Benz Capacity linja-auto

Mercedes-Benz CapaCity ja CapaCity L

CapaCity ja CapaCity L vastaavat kaupunkien suurten matkustajamäärien kuljetustarpeisiin. Capacity on suunniteltu taloudellisuus edellä: suuresta koosta huolimatta linja-autossa on vain yksi nivel, jolloin autossa on vähäinen huollon tarve. Pieni kääntösäde ja yksinivelisyys tekee CapaCitystä ketterän tarjoten ratkaisun kasvavien kaupunkien lisääntyneeseen julkisen liikenteen kuljetustarpeeseen.

Tourismo linja-auto

Mercedes-Benz Tourismo

Tourismo on tilausajoon suunniteltu tehokas linja-auto, jossa matkustusmukavuus on huipputasoa. Pitkän matkan tilausajon lisäksi turistibussiksi soveltuvan Tourismon saa mukautettua edistyksellisillä varusteilla jopa business-tason kuljetustarpeisiin. Tourismo-mallistoon kuuluu neljä eri malliversiota, joissa valittavissa kaksi- tai kolmiakselisia malleja pituuksissa 12,3-13,9 metriä.

Mercedes-Benz Sprinter linja-auto tiellä rakennuksen edessä.

Mercedes-Benz Sprinter linja-auto

Mercedes-Benz Sprinter linja-autot ovat monipuolisia ja sopivat eri käyttötarkoituksiin. Minibussin matkustamossa on tilaa jopa 22 matkustajalle kuljettajan ja apukuljettajan lisäksi. Sprinter linja-autot edustavat Mercedes-Benzille ominaista laadukasta premium-segmentin viimeistelyä ja matkustusmukavuutta.

Setra-linja-autot

Setra-linja-autot

Setra linja-autot ovat tunnettuja korkeasta laadusta, edistyksellisestä tekniikasta sekä ajo- ja matkustusmukavuudesta. Setra-mallistosta löydät kolme mallia: ComfortClass, MultiClass ja TopClass. Setra ComfortClass on suunniteltu tilausajoautoksi erinomaisella ajo- ja matkustusmukavuudellaan. Setran MultiClass linja-autot soveltuvat sekä linjaliikenteeseen että kevyeen tilausajoon. Setra TopClass -linja-autot ovat ylellisiä pitkän matkan kuljetukseen sopivia ajoneuvoja.

Atlas Auton koulukyytikäyttöön soveltuva minibussi

Altas Auton minibussit

Veholta on myös saatavilla Sprinter-pohjaisia Altas Auton minibusseja, jotka tarjoavat yrityksille laadukkaita ja monipuolisia kuljetusratkaisuja. Saatavilla on sekä polttomoottori- että täyssähköversioita, joissa istuinpaikkoja parhaimmillaan 14 kappaletta ja yhdestä kahteen pyörätuolipaikkaa tai 16 istuinpaikkaa. Koulukyytikäyttöön soveltuvassa dieselversiossa suurin istuinpaikkamäärä on 22 istuinpaikkaa.

Altas Auto on Liettualainen Euroopan toiseksi suurin minikokoisten linja-autojen valmistaja. Altas Auto tunnetaan innovatiivisesta lähestymistavasta laadukkaiden minibussien rakentamisessa sekä korkeista tuotantostandardeistaan. Altas Auton minikokoiset linja-autot ovat räätälöitävissä yrityksesi tarpeisiin.