Mercedes-Benz erikoisajoneuvot

Vehon erikoisajoneuvot yksikkö palvelee kotimaamme julkishallinnon toimijoita. Toimimme valtuutettuna valtionhallinnon ajoneuvojen puitesopimustoimittajana.

Veholta Mercedes-Benz erikoisajoneuvoja pitkällä ja asiantuntevalla kokemuksella

Vehon erikoisajoneuvoyksikkömme toimittaa Mercedes-Benz hyötyajoneuvoja kotimaamme julkishallinnon toimijoille. Kattavasta ja laadukkaasta valikoimastamme löydät kuorma-autot, pakettiautot, tila-autot, henkilöautot, sekä muut erikoisajoneuvot monipuolisiin ja vaativiin käyttötarkoituksiin. Tuotamme palveluita mm. ensihoitoon ja pelastusalalle, viranomaisille, kunnille ja kaupungeille sekä valtionhallinnon puitesopimusasiakkaille.

Toimialaratkaisujen lisäksi meiltä löytyy erikoisajoneuvoja monipuolisiin tehtäviin: Mercedes-Benz Unimog, Mercedes-Benz Zetros sekä Mercedes-Benz G-sarjan viranomaismalli.

Kaksi Actrosia edestä päin kuvattuna

Veho on valtuutettu valtionhallinnon ajoneuvojen puitesopimustoimittaja

Olemme valtuutettu valtionhallinnon ajoneuvojen puitesopimustoimittaja, ja toimitamme tila-, paketti-, kuorma- ja maastoautoja Hansel-asiakkaillemme.

Mercedes-Benz ambulanssit rivissä

Ensihoito- ja pelastusajoneuvot

Mercedes-Benz paketti-autot, tila-autot ja kuorma-autot ovat luotettuja ja laajalti käytössä olevia ensihoidon ja pelastusalan ajoneuvoja. Ajoneuvomme ovat laajalti muunneltavissa vaativiin olosuhteisiin ja käyttötarkoituksiin.

Ensihoito- ja pelastusajoneuvoihin liittyen sinua palvelee:

Tero Huovinen, Myyntipäällikkö
010 569 3670

Pekka Paananen, Myyntipäällikkö
010 569 3628

Mercedes-Benz eCitan ajaa kerrostalojen edessä.

Kunnat ja kaupungit

Erikoisajoneuvoyksikkömme toimii kaupunkien ja kuntien kalustohankinnan yhteistyökumppanina. Toimitamme ajoneuvoja paketti- ja tila-autoista aina raskaisiin kuorma-autoihin.

Armeijan kuorma-auto maastossa

Viranomaisorganisaatiot

Vehon erikoisajoneuvoyksikkö toimittaa Suomessa eniten Mercedes-Benz hyötyajoneuvoja viranomaisorganisaatioiden käyttöön. Asiantuntijuutemme, sekä tuotteiden äärimmäisen laadun avulla varmistamme parhaan lopputuloksen organisaatiosi tarpeisiin.

Mercedes-Benz Unimog lakaisukone

Mercedes-Benz Unimog

Unimogin kestävyys ja luotettavuus sekä ylivoimainen muunneltavuus ovat tehneet Unimogista vuosikymmenien kuluessa ammattilaisten keskuudessa merkkipaalun muille. Mercedes-Benz Unimog on kehitetty yhteistyössä tunnettujen laite- ja päällirakennevalmistajien kanssa. Ajoneuvon monipuolisuus ja tuottavuus ovat täysin omaa luokkaansa - mihin tahansa laitealustaan verraten.

Unimogiin liittyen sinua palvelee:
Risto Eränen, Myyntipäällikkö
Puh. 010 337 7469

Mercedes-Benz Zetros kuvattuna sivusta päin

Mercedes-Benz Zetros

Mercedes-Benz Trucks:n äärimmäisin tuotekehityksen tulos - nyt tehokkaampana, tinkimättömämpänä ja monipuolisempana kuin koskaan ennen. Zetros on omimmillaan kaikkein haastavimmissa käyttökohteissa.

Mercedes-Benz-kuorma-autojen seurantaa Uptime-järjestelmän avulla

Mercedes-Benz Palvelutuotteet pitävät autosi tuottavassa työssä ja tehostavat liiketoimintaasi

Palvelutuotteemme pitävät kuorma-autosi tuottavassa työssä ja tehostavat liiketoimintaasi. Valittavissa on mm. Mercedes-Benz Uptime -palvelu, joka seuraa kuorma-autosi teknistä tilaa jatkuvasti ja reagoi jos ajoneuvossa havaitaan tekninen vika tai häiriö.

Vehon hyötyajoneuvoverkosto Suomen kartalla

Vehon laaja hyötyajoneuvoverkosto liiketoimintasi tukena

Asiantunteva kuorma-automyyntimme auttaa sinua räätälöimään liiketoimintasi tarpeita tukevan kuorma-auton. Tarjoamme sinulle koko Suomen kattavan, Mercedes-Benziin keskittyneen huolto- ja myyntiverkoston kattavin aukioloajoin, jolla pidämme kuorma-autosi tuottavassa työssä.