Mercedes-Benz Uptime kuorma-autoille

Mercedes-Benz Uptime lisää kuljetusliiketoimintasi tuottavuutta seuraamalla kuorma-auton tilaa jatkuvasti ja ennaltaehkäisemällä mahdollisia teknisiä vikoja.

Uptime-palvelu seuraa kuorma-auton teknistä tilaa ja ennaltaehkäisee vikoja

Mercedes-Benz Uptime on markkinoiden edistyksellisimpiä kaluston seurantaan suunniteltuja järjestelmiä ja se onkin käytössä jo yli 1 200 suomalaisessa kuorma-autossa. Uptime seuraa jatkuvasti kuorma-auton teknistä tilaa, ja se havaitsee mahdolliset tekniset häiriöt jo niiden alkuvaiheessa, jopa ennen kuljettajaa. Järjestelmä ilmoittaa havaitsemastaan häiriöstä ennakoivasti kuljettajalle ja Vehon asiantuntijalle. Tieto välitetään myös automaattisesti valitsemaasi Mercedes-Benz-kotikorjaamoon.

Mikäli häiriö edellyttää nopeaa reagointia, Vehon asiakaspalvelija soittaa suoraan ajoneuvon kuljettajalle ja ohjaa hänet esimerkiksi lähimpään merkkihuoltoon. Korjaamomme valmistautuu jo ennakkoon tarvittaviin huoltotoimenpiteisiin, jolloin vika ei pääse pahenemaan ja matka voi jatkua mahdollisimman nopeasti. Ei-kriittisistä huoltotarpeista olemme sähköpostitse yhteydessä.

Mercedes-Benz-kuorma-autojen seurantaa Uptime-järjestelmän avulla

Uptime mahdollistaa pikatestin etänä tien päällä

Jos autossa ilmenee vika kesken ajon, korjaamomme voi ottaa autosta pikatestin etänä. Ammattilaiset arvioivat korjaamolle saapumisen kiireellisyyttä. Kuljettaja voi tilanteen salliessa käydä purkamassa kuorman ja hoitaa päivän ajot loppuun ja tuoda auton päivän päätteeksi korjaamolle. Jos vika vaatii kiireellistä toimintaa, auto voidaan ajaa korjaamolle välittömästi estääkseen lisävahingot.

 

Mercedes-Benz kuorma-autohuolto

Tehokas korjausten ja huoltojen hallinta Uptimen avulla

Uptime minimoi korjauksista aiheutuva seisonta-ajat. Ajoneuvon tietojen pohjalta huoltopisteemme kokoaa tulossa olevat huolto- ja korjaustyöt ja sopii kanssasi sinulle sopivan ajankohdan, jolloin toimenpiteet voidaan suorittaa yhtenä ajankohtana.

Uptime-palvelu sisältyy automaattisesti huolenpito- ja Select-sopimuksiimme.

Vehon hyötyajoneuvoverkosto Suomen kartalla

Koko Suomen kattava hyötyajoneuvoverkosto liiketoimintasi tukena

Vehon ja Mercedes-Benzin avulla tehostat kuljetustoimintaasi. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan yrityksellesi parhaimmat ratkaisut. Maanlaajuinen kattava verkostomme huolehtii ajoneuvokalustosi kunnosta kattavin aukioloajoin.