Fleetboard-liitettävyyspalvelu

Fleetboard-palvelu on tarkoitettu ajoneuvokaluston hallintaan ja seurantaan. Se mahdollistaa merkittävät kustannussäästöt kuorma-autosi käyttöön ajotapa-analyysin avulla ja lisää kalustosi tehokkuutta.

Fleetboard auttaa kaluston hallinnassa ja seurannassa sekä lisää tehokkuutta

Fleetboard on Mercedes-Benz kuorma-autoille suunniteltu palvelu, joka mahdollistaa ajoneuvokaluston tehokkaan ja taloudellisen hallinnan ja seurannan. Palvelun avulla saat käyttöösi poikkeuksellisen laajan ja yksityiskohtaisen ajotapa-analyysin, jonka lisäksi se auttaa reittien optimoinnissa, ajankäytön hallinnassa ja ajoneuvokaluston seurattavuudessa. Fleetboard auttaa myös optimoimaan sähköisten kuorma-autojen lataushallintaa.

Fleetboard-ajotapa-analyysi

Fleetboard-ajotapa-analyysin avulla saavutat merkittävät säästöt polttoaineen kulutuksessa

Fleetboard tuottaa poikkeuksellisen laajaa ja yksityiskohtaista ajotapa-analyysiä mm. kuljettajan moottori- ja poljinjarrutuksen käytöstä, eri ajotilojen hyödyntämisestä, rullatuista ajokilometreistä ja vakionopeudensäätimen käytöstä. Polttoainetta säästyy helposti 1-2 l/100 km per auto, mikä tarkoittaa esimerkiksi 150 tuhannen ajokilometrin määrällä vuodessa jopa 3000 euroa säästöä yhden auton osalta.

Fleetboard reittien hallinta

Fleetboard-palvelu auttaa reittien optimoinnissa, ajankäytön hallinnassa ja ajoneuvojen seurattavuudessa

Fleetboard-palvelu tekee reitin optimoinnista helppoa. Se näyttää paitsi ruuhkat ja tietyöt, myös siltakorkeudet ja tienleveydet, mikä auttaa etenkin erikoiskuljetusten reittisuunnittelussa. Ajankäytön hallinnan palvelut mahdollistavat digipiirturien etäluvun sekä kuljettajien työajan seurannan ja suunnittelun. Se tuottaa tarvittavat tiedot palkanlaskennan käyttöön. Fleetboardin avulla voit seurata kalustosi liikkeitä reaaliajassa, tarkastella reittihistoriaa sekä seurata huoltotietoja ja suunnitella huoltoajankohdat haluamallasi tavalla.

Fleetboard latauksenhallinta

Fleetboard helpottaa sähköisten kuorma-autojen latausinfran hallintaa

Fleetboard-palvelu tekee myös sähköisen kuorma-autokaluston hallinnasta helpompaa. Fleetboard-palvelun avulla näet kätevästi kaikki sähköisen ajoneuvokalustoon ja yrityksesi latauslaitteisiin liittyvät tiedot, kuten lataustilanteen, jäljellä olevan latausajan ja lataushistorian. Datan avulla voit tehostaa ja optimoida kaluston latausprosesseja.

Fleetboard-portaali

Fleetboard-järjestelmän palvelut ja Mercedes-Benz Uptime on hallittavissa yhdestä portaalista

Näet kaikki Fleetboard-järjestelmän palvelut ja Mercedes-Benz Uptime -palvelun tiedot kätevästi intuitiivisen Fleetboard Portaalin kautta. Portaalia voi käyttää tietokoneella, tabletilla ja puhelimella. Palvelun hankinnan yhteydessä saat rekisteröitymislinkin palveluun.

Vehon hyötyajoneuvoverkosto Suomen kartalla

Koko Suomen kattava hyötyajoneuvoverkosto liiketoimintasi tukena

Vehon ja Mercedes-Benzin avulla tehostat kuljetustoimintaasi. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan yrityksellesi parhaimmat ratkaisut. Maanlaajuinen kattava verkostomme huolehtii ajoneuvokalustosi kunnosta kattavin aukioloajoin.