Vaihtoautot

Veholta löydät maan laajimman valikoiman käytettyjä hyötyajoneuvoja. Tutustu käytettyjen kuorma-autojen, pakettiautojen ja perävaunujen valikoimaamme.

Veholta löytyy kattava valikoima käytettyjä kuorma-autoja, pakettiautoja ja perävaunuja

Etsitkö käytettyä kuorma-autoa, pakettiautoa tai perävaunua? Veholta löydät maan laajimman valikoiman eri merkkisiä kuorma-, paketti- ja tila-autoja sekä perävaunuja. Tarjoamme käytettyihin hyötyajoneuvoihimme turvatuotteita, jotka tarjoavat erityistä lisäturvaa käytetyn ajoneuvon ostajalle.

Myymme vaihtoautoja koko Suomen laajuisessa verkostossamme ja asiantuntijamme auttavat sinua löytämään kuljetustarpeisiisi sopivan ajoneuvon. Autohaustamme voit tutustua jatkuvasti päivittyvään ajoneuvovalikoimaamme.

Käytetyt kuorma-autot Veho

Käytetyt kuorma-autot ja perävaunut

Käytettyjen kuorma-autojen valikoimastamme löytyy esimerkiksi seuraavat kuorma-automerkit: Mercedes-Benz, Scania, Volvo, DAF, MAN ja SISU. Myymme mm. Jykin, VAK:n Närkon, Schmitzin ja Limetecin perävaunuja.

Käytetyt pakettiautot Veho

Käytetyt pakettiautot ja tila-autot

Vehon käytettyjen paketti- ja tila-autojen valikoimasta löytyy esimerkiksi seuraavat pakettiautomerkit: Mercedes-Benz, Ford, Volkswagen, Citroen, MAN, Nissan, Opel, Peugeot, Renault ja Toyota.

Mercedes-Benz Certified -pakettiautot

Certified-pakettiautot kahden vuoden takuulla

Käytetyt Mercedes-Benz Certified-pakettiautot ovat uudenveroisia ja laadukkaita pakettiautoja joihin myönnämme kahden vuoden takuun veloituksetta. Certified-pakettiautot löydät vain Veholta.