Palvelutuotteet Mercedes-Benz pakettiautoille

Palvelutuotteidemme avulla työskentelysi ja kulujen budjetointi helpottuu. Tutustu MobiloVan-liikkuvuusturvaan, Mercedes me -sovellukseen sekä huolenpitosopimukseemme.

Pakettiautojen palvelutuotteet helpottavat työn tekoa ja kulujen budjetointia

Me Veholaiset haluamme maksimoida liiketoimintasi tehokkuuden, ja siksi Mercedes-Benz pakettiautoille on saatavilla useita työntekoa, arkea ja kulujen budjetointia helpottavia palvelutuotteita. Kun huollatat pakettiautosi huolto-ohjelman mukaisesti Mercedes-Benz-merkkihuollossa, käytössäsi on maksuton MobiloVan-liikkuvuusturva, joka auttaa tien päällä 24/7. Voit seurata pakettiautosi tilaa ja tietoja kätevästi Mercedes me -sovelluksen avulla. Huolenpitosopimus auttaa yritystäsi ennakoimaan pakettiautosi huolto- ja korjauskustannukset ja se varmistaa mahdollisimman korkean jäännösarvon autollesi. Sähköisille pakettiautoille on ostettavissa Mercedes me Charge -palvelu, joka sujuvoittaa ajoneuvosi julkista laatamista.

MobiloVan-liikkuvuusturva pakettiautolle

Maksuton MobiloVan-liikkuvuusturva auttaa teknisen vian sattuessa tien päällä

Kun huollatat pakettiautosi huolto-ohjelman mukaisesti valtuutetussa Mercedes-Benz merkkihuollossa, sinulla on veloituksetta voimassa MobiloVan-liikkuvuusturva, joka varmistaa matkasi jatkumisen kaikkina vuorokaudenaikoina. Jos siis matkalla sattuu tekninen vika tai rengasrikko, saat apua tien päälle joko huoltoautoltamme tai hoidamme autollesi hinauksen lähimmälle merkkikorjaamolle.

Mercedes me pakettiautoille

Mercedes me -sovellus auttaa pakettiautosi hallinnassa

Mercedes me -sovelluksen avulla teet pakettiautosi hallinnasta entistäkin kätevämpää. Sovelluksen avulla voit seurata auton tietoja ja tilaa, sekä ohjata sen toimintoja älypuhelimellasi missä tahansa liikutkin.

Huolenpitosopimus Mercedes-Benz pakettiautoille

Huolenpitosopimuksen avulla ennakoit riskittömästi pakettiautosi ylläpitokulut

Huolenpitosopimus auttaa ennakoimaan Mercedes-Benz pakettiautosi huolto- ja korjauskulut ja varmistamaan ajoneuvosi kunnon ja korkean jälleenmyyntiarvon myös tulevaisuudessa. Huolenpitosopimus kattaa kiinteällä kuukausimaksulla kaikki ajoneuvon huolto-ohjelman mukaiset huollot ja normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset, sekä äkilliset korjaustoimenpiteet kaikilla Suomen valtuutetuilla Mercedes-Benz-huoltoedustajilla.

Sähköisen pakettiauton lataus Mercedes me Chargella

Mercedes me Charge tekee sähköisen pakettiautosi julkisesta lataamisesta vaivatonta

Mercedes me Charge -palvelu tekee sähköisen paketti- ja tila-autosi julkisesta lataamisesta helppoa. Käytössäsi on usean sopimuskumppanin latauspisteet kiinteällä kuukausihinnalla. Latauspisteillä sovelletaan kiinteähintaisia lataustariffeja, jolloin latauksen hinnoittelu on selkeää ja läpinäkyvää.