MobiloVan-liikkuvuusturva pakettiautolle

Maksuton MobiloVan-liikkuvuusturva varmistaa, että pakettiautosi matka ei katkea. Saat apua tien päälle 24/7 ympäri Suomea ja koko Eurooppaa.

Maksuton MobiloVan-liikkuvuusturva auttaa pakettiautoasi tien päällä 24/7

Kun huollatat pakettiautosi ajoneuvon huolto-ohjelman mukaisesti valtuutetussa Mercedes-Benz merkkihuollossa, sinulla on veloituksetta voimassa MobiloVan-liikkuvuusturva, joka varmistaa että matkasi jatkuu kaikkina vuorokaudenaikoina. Palvelu on voimassa koko Euroopan laajuisesti, ja liikkuvuusturvaa voi jatkaa jopa 30 vuoteen asti maksutta. Kun olet huollattanut autosi huolto-ohjelman mukaisesti merkkihuollossa, MobiloVan pitenee automaattisesti seuraavaan huoltoon asti. Liikkuvuusturvaan voi palata, kun huollatat autosi jälleen huolto-ohjelman mukaisesti valtuutetussa Mercedes-Benz-merkkihuollossa vaikka viimeisimmästä huollosta olisi kulunut muutama vuosi.

Service 24h -palveluauto pakettiauton tukena

Apua helposti nappia painamalla

MobiloVan-liikkuvuusturva on voimassa, kun huollatat ajoneuvosi huolto-ohjelman mukaisesti Mercedes-Benz-merkkihuollossa. Jos ajomatkallasi sattuu tekninen vika tai rengasrikko, saat apua tien päälle joko:

  • Painamalla auton katossa olevaa puhelimen ja jakoavaimen kuvalla varustettua nappulaa (koskee uusia pakettiautoja)
  • Soittamalla 00800 3 777 7777

Paikan päälle saapuu lähin Mercedes-Benz Service 24h -huoltoauto ja huoltoautomekaanikkomme, jotka toimivat ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Teemme vian määrityksen ja hoidamme tien päällä onnistuvat korjaukset. Tarvittaessa hoidamme autollesi hinauksen lähimmälle valtuutetulle Mercedes-Benz-korjaamolle ja katsomme, että pääset jatkamaan matkaasi.

Mercedes me pakettiautoille

Mercedes me -sovellus auttaa pakettiautosi hallinnassa

Mercedes me -sovelluksen avulla teet pakettiautosi hallinnasta entistäkin kätevämpää. Sovelluksen avulla voit seurata auton tietoja ja tilaa, sekä ohjata sen toimintoja älypuhelimellasi missä tahansa liikutkin.

Vehon hyötyajoneuvoverkosto Suomen kartalla

Koko Suomen kattava hyötyajoneuvoverkosto liiketoimintasi tukena

Vehon ja Mercedes-Benzin avulla tehostat kuljetustoimintaasi. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan yrityksellesi parhaimmat ratkaisut. Maanlaajuinen kattava verkostomme huolehtii ajoneuvokalustosi kunnosta kattavin aukioloajoin.