Huolenpitosopimus Mercedes-Benz pakettiautoille

Huolenpitosopimus auttaa ennakoimaan pakettiautosi ylläpitokulut ja varmistamaan ajoneuvosi kunnon ja korkean laadun myös tulevaisuudessa.

Huolenpitosopimuksella varmistat pakettiautosi kunnon huolettomasti ja ennakoit ylläpitokustannukset

Kun valitset Mercedes-Benz-pakettiautoosi huolenpitosopimuksen, voit ennakoida ajoneuvosi ylläpitokulut täysin ja vältyt yllättäviltä korjauskustannuksilta. Sen lisäksi varmistat huolettomasti, että ajoneuvosi pysyy luotettavana ja laadukkaana myös tulevaisuudessa. Huolenpitosopimuksen avulla ajoneuvosi jälleenmyyntiarvo pysyy mahdollisimman korkeana.

Huolenpitosopimus kattaa kiinteällä kuukausimaksulla kaikki ajoneuvon huolto-ohjelman mukaiset huollot ja normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset, sekä äkilliset korjaustoimenpiteet kaikilla Suomen valtuutetuilla Mercedes-Benz-huoltoedustajilla.

 

Kiinteä kuukausimaksu perustuu ajokilometreihin

 

Huolenpitosopimuksen hinnoittelu perustuu ajokilometreihin ja sopimuksen voimassaoloaikaan. Snt/km-perusteinen laskutus tapahtuu arvioitujen kilometrien mukaan tasasuurin maksuerin. Mikäli ajosuorite tai ajotehtävä muuttuu, voidaan sopimusta muuttaa kesken sopimuskauden. Sopimuksen voimassaolo edellyttää, että ajoneuvoa käytetään ja hoidetaan huolellisesti ja ohjeiden mukaisesti. Kolarit ja muut vastaavat vauriot kuuluvat normaaliin tapaan vakuutusten piiriin.

Huolenpitosopimus uuteen pakettiautoon kannattaa solmia jo kaupanteon yhteydessä tai viimeistään ennen ensimmäistä määräaikaishuoltoa.

Katso huolenpitosopimuksien hinnastot tästä

Mercedes-Benz pakettiauton huolto

Pakettiauton huolenpitosopimus sisältää määräaikaishuollot ja korjaukset

Huolenpitosopimuksemme kattaa:

 • Määräaikaishuollot huolto-ohjelman mukaisesti
 • Korjaukset mukaan lukien kuluvien osien korjaukset sopimusehtojen rajoissa
 • Polttimot ja pyyhkijänsulat myös huoltojen välissä
 • Huollot ja korjaukset sertifioitujen Mercedes-Benz-mekaanikkojen toimesta aidoilla Mercedes-Benz-varaosilla
 • MobiloVan-liikkuvuusturva
MobiloVan-liikkuvuusturva pakettiautolle

Lisäpalveluilla täydennät huolenpitosopimuksen kattavuutta

 • Katsastus
 • Rengassäilytys
 • Sijaisauto
 • Renkaiden kausivaihto
 • Päällirakenteet
 • Palautussopimus, jolloin maksujen ja auton kulujen mahdollisesta erotuksesta hyvitetään 75 % sopimuksen päätyttyä. Mikäli sopimuksen kulut ovat suuremmat kuin suorittamasi maksut, Mercedes-Benz kantaa riskin ja sinun ei tarvitse maksaa lisää.
Vehon hyötyajoneuvoverkosto Suomen kartalla

Koko Suomen kattava hyötyajoneuvoverkosto liiketoimintasi tukena

Vehon ja Mercedes-Benzin avulla tehostat kuljetustoimintaasi. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan yrityksellesi parhaimmat ratkaisut. Maanlaajuinen kattava verkostomme huolehtii ajoneuvokalustosi kunnosta kattavin aukioloajoin.