Auton koeajo

Auto on merkittävä hankinta, joten suosittelemme lämpimästi aina koeajamaan auton ennen päätöksentekoa. Koeajon tarkoitus on, että sinä löydät itsellesi sopivimman auton. Meille voit tulla koeajamaan sekä uusia, että vaihtoautoja. Koeajon voit varata myös verkossa.

Lämpimästi tervetuloa koeajolle

Koeajo auttaa ostopäätöksen teossa sekä tutustumaan autoon tai valitsemaan eri vaihtoehdoista. Liikkeissämme on nähtävissä ja koeajettavissa lähes kaikki Mercedeksen ja smartin mallit. Voit varata koeajon ennakkoon tai sopia koeajosta myyjän kanssa paikanpäällä liikkeessä. Meillä voit koeajaa sekä uusia, että vaihtoautoja.

Liikkeemme palvelevat arkipäivisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 10-15. Näiden aikojen puitteissa voit tulla koeajamaan yhden tai useamman auton joustavasti. Samalla saat myyjältä tarjouksen ja voit keskustella rahoitusvaihtoehdoista. Ennen koeajoa automyyjä tekee sinulle koeajoluvan. Koeajolupaa varten sinulla tulee olla ajokortti mukana.

Sininen CLA henkilöauto meren rannalla urbaanissa ympäristössä.

Varaa koeajo vaivatta verkossa

Voit varata koeajon ennakkoon verkkosivuillamme. Verkossa on mahdollista varata myös kotona tapahtuva koeajo, jolloin toimitamme auton työpaikallesi tai kotipihaasi. Varausta tehdessä voit valita mikäli haluat asiantuntijan mukaasi koeajolle. Suosittelemme tätä, koska koeajon aikana asiantuntija voi kertoa sinulle auton ominaisuuksista ja vastata kysymyksiisi.

Vaihtoautojen koeajon voit varata autohaussa. Etsi siis laajasta käytettyjen autojen valikoimasta ensin kiinnostava auto ja varaa sitten auton sivulta koeajo joko liikkeessä tai kotona / työpaikalla.

Asiakas ja automyyjä Mercedes-Benz henkilöautoa tutkimassa.

Koeajajan muistilista

Koeajoon on hyvä valmistautua jo kotona. Etukäteen kannattaa miettiä ainakin reitti, jota haluat ajaa. Reitille on hyvä sisältyä sekä maantie-, että taajamaosuuksia. Mieti myös millaiseen tarpeeseen autoa etsit ja miten koeajettava auto vastaa niihin tarpeisiin. Näin pystyt koeajon aikana huomioimaan juuri niitä asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä. Koeajon tarkoitus on, että löydät sinulle sopivimman auton.

Mikäli koeajat auton liikkeessä, muistathan saapua hieman ennen sovittua aikaa paikalle. Saat etukäteen verkossa varaamastasi koeajosta vahvistuksen sähköpostiisi. Voit näyttää sitä vastaanottotiskillä saapuessasi liikkeeseen. Myyjä ottaa sinut sen jälkeen vastaan ja tekee koeajoluvan. Tässä vaiheessa tarvitaan ajokorttia, joten muista ottaa se mukaan. Auto tulee olla takaisin liikkeessä luvassa mainittuun aikaan.

Mies hyppää ja on ilmassa auton takana autoliikkeessä.

Koko perhe mukaan koeajolle

Lapset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan koeajolle ja suositeltavaakin. Näin varmistut, että takapenkilläkin on tarpeeksi tilaa. Lähes kaikissa liikkeissämme on myös leikkipaikka, josta löytyy puuhaa perheen pienimmille.

Pyydämme kuitenkin tuomaan omat turvaistuimet mukaan, koska liikkeissämme ei ole koeajoa varten tarkoitettuja istuimia ja turvakaukaloita.