Auton ostaminen

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää auton ostamisesta Veholta hankit sitten uutta tai käytettyä autoa.

Autot heti ajoon

Valikoimastamme löydät uudet ja käytetyt Mercedes-Benz-henkilöautot heti ajoon sekä Suomen parhaan valikoiman Mercedes-Benz Certified -takuuvaihtoautoja.

Vaihtoautorivi ylhäältä päin kuvattuna

Mercedes-Benz vaihtoautot

Valikoimastamme löydät tarkastetut ja huolletut Mercedes-Benz-vaihtoautot, jotka tarjoavat huolettomat kilometrit vuosiksi eteenpäin. Mercedes-Benz-vaihtoautomme käyvät läpi perusteellisen tarkastuksen varmistaaksemme korkean laadun ja ajomukavuuden. Kauttamme saat monipuoliset rahoitusvaihtoehdot ja asiantuntevaa palvelua, jotta auton hankinta olisi sinulle mahdollisimman helppoa.

Täyssähköiset Mercedes-Benz autot rivissä

Mercedes-Benz mallisto

Veholta löydät Mercedes-Benz-henkilöautot jokaiseen makuun. Mercedes-Benz-mallistosta löydät kattavan valikoiman täyssähköisiä malleja, ladattavia hybridejä sekä Mercedes-AMG -urheiluautomallit. Tutustu mallistoon ja poikkea Veholle!

Certified-takuuvaihtoautot rivissä

Mercedes-Benz Certified

Tähti ei himmene käytettynäkään. 

Mercedes-Benz Certified -takuuvaihtoautot kahden vuoden takuulla Veholta. Mercedes-Benz Certified- takuu myönnetään enintään kuuden vuoden ikäisiin autoihin, joilla on ajettu enintään 120 000 km ja ne on huollettu säännöllisesti ja ainoastaan Mercedes-Benz-merkkiliikkeessä. Autoille suoritetaan maahantuojan sertifioima täydellinen tarkastus, jossa havaitut viat ja puutteet korjataan ennen auton siirtämistä myyntiin.

Uudet täyssähköiset ja isommat smartit nyt myynnissä ja koeajettavina

Tule tutustumaan ja koeajamaan smart #1 ja #3 -mallit Veho-liikkeisiin. smartit myy Veho Airport, Veho Olari, Veho Tampere ja Veho Turku.

Ota yhteyttä henkilöautomyyntiin

Toivon yhteydenottoa *
Tietosuoja *