Mercedes-Benz taksit

Vehon Mercedes-Benz valikoimasta löydät taksikäyttöön soveltuvat laadukkaat Mercedes-Benz henkilö- ja pakettiautot.

Taksi Vehosta - Ammattilaiselta ammattilaiselle

Vehon Mercedes-Benz valikoimasta löydät taksikäyttöön soveltuvat laadukkaat Mercedes-Benz mallit – olipa kyseessä sitten henkilöauto tai esteettömyysvarusteinen tila-auto. Vehon nopea ja laadukas huolto sijaisautopalveluineen sekä verotus- ja rahoituskuviot tuntevat taksimyyjämme palvelevat taksiyrittäjiä valtakunnallisesti. Taksiasiossa palvelemme Veho Airport Taksicenterissä, Veho Olarissa, Turussa ja Tampereella.

Vehon ja suomalaisten taksiyrittäjien pitkä ja tiivis yhteistyö onkin maailmanlaajuisesti poikkeuksellista. Veho toi ensimmäisen Mercedes-Benz-dieseltaksin Suomeen vuonna 1950 ja siitä lähtien Veho on kehittänyt palveluitaan yhteistyössä taksiyrittäjien kanssa.

Henkilö istuu mustassa Mercedeksessä. Taustalla seisoo asiakaspalvelija takanaan useita Mercedeksiä.

Taksien oma Huolenpitosopimus

Suosittelemme taksiyrittäjille Mercedes-Benz huolenpitosopimusta, koska se mahdollistaa huoltokulujen täydellisen ennakoinnin ensimmäiset 6 vuotta tai 420 000 km.

Veho Airport pesukatu

Pesukatu Veho Airportissa Vantaalla

Veho Airport -liikkeessä toimiva pesukatu palvelee takseja 24/7 osoitteessa Ohtolankatu 10. Modernilla pesukadulla saat puhtaan auton neljässä minuutissa. Meiltä voit hankkia ladattavan pesupassin, jolla pääset pesemään autosi aina tarpeen vaatiessa. Verkkokaupastamme voit ostaa 10 kerran pesupassin hintaan 108 € ja huolenpitosopimusasiakkaana hintaan 79€.

Käsi, jossa puhelin. Puhelimessa avoinna Mercedes me Charge-sovelluksen latausnäkymä. Taustalla kuparin värinen Mercedes EQB latauksessa.

Hyödynnä Mercedes-Benz-autosi digitaaliset mahdollisuudet

Mercedes me yhdistää Mercedeksesi ja älypuhelimesi: sen käytännölliset digitaaliset toiminnot ja palvelut helpottavat elämääsi. Voit pitää silmällä autoasi myös silloin, kun et ole sen lähellä. Ohjaa autosi toimintoja, tarkista tila ja pysy ajan tasalla. Uuden sukupolven Mercedes me -sovellusten avulla voit kätevästi katsoa autosi tietoja milloin tahansa älypuhelimellasi: kirjaudu vain sisään käyttämällä Mercedes me ID -tunnustasi. Sisäänkirjautumisen jälkeen voit liittää autosi Mercedes me -tiliisi ja aktivoida palvelusi.