Auton rahoitus

Joustavat autorahoitusvaihtoehdot Veholta. Meiltä saat uuteen tai käytettyyn Mercedes-Benz ja smart henkilöautoon hyvän rahoitusratkaisun kilpailukykyiseen hintaan.

Joustavat autorahoitusvaihtoehdot Veholta

Meiltä saat uuteen tai käytettyyn Mercedes-Benz ja smart henkilöautoon hyvän rahoitusratkaisun kilpailukykyiseen hintaan. Asiantuntevilta automyyjiltämme saat myös apua sopivan rahoitusvaihtoehdon valitsemiseksi.

Osamaksurahoitus on pitkään ollut suosituin tapa rahoittaa auton hankinta. Verkkosivuillamme voit hakea ennakkopäätöksen osamaksurahoitukselle sekä käytettyihin, että uusiin autoihimme. Lisäksi uusi Mercedes-Benz tai smart henkilöauto on mahdollista hankkia Veho GO -yksityisleasingsopimuksella kiinteään kuukausihintaan. Leasinglaskuristamme löydät leasingautovalikoiman, lasket kuukausierän suuruuden ja näet leasingsopimukseen kuuluvat palvelut.

Three men looking at Mercedes-Benz car in a car showroom.

Osamaksurahoitus

Suosituin rahoitusmuoto on osamaksurahoitus, jossa voit valita kiinteän kuukausierän suuruuden oman budjettisi mukaisesti. Veho hoitaa puolestasi rahoituksen käytännön järjestelyt. Sopivan kuukausierän räätälöinnissä huomioidaan käsirahan ja suuremman viimeisen erän määrä sekä sopimuksen pituus.

  • Rahoituspäätöksen saat heti autoliikkeessä, mutta voit hakea myös ennakkopäätöstä verkkosivuillamme.
  • Mahdollistaa paremman ja turvallisemman auton hankinnan.
  • Korko on kiinteä koko sopimusajan.
  • Auto toimii vakuutena, muita vakuuksia ei tarvita.
  • Jäljellä olevan rahoitusosuuden voi maksaa koska tahansa helposti pois.
Automyyjä ja asiakas keskustelevat autosta

Leasing

Leasing on yhä suositumpi tapa rahoittaa auto. Yksityishenkilöille on räätälöity yksityisleasing ja yrityksille suunnatusta leasingistä puhutaan yritysleasinginä. Veho GO on Vehon tarjoama leasingtuote yksityishenkilöille. Palvelemme myös kaikenkokoisia yrityksiä yritysleasing asioissa. Leasingin suosio perustuu sen huolettomuuteen ja kulujen ennakoitavuuteen; saat uuden auton käyttöösi sinulle sopivaksi ajaksi kiinteään kuukausihintaan. Hinta sisältää esimerkiksi kaikki auton huoltotarpeet.

Rahoituksen hakeminen verkossa

Nyt voit edistää auton ostoa silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Vehon autohausta löydät laajan valikoiman uusia ja vähän käytettyjä autoja, joille takaamme nopean toimituksen. Voit hakea ennakkopäätöstä rahoitukselle verkossa ja saada päätöksen heti sopivan auton löydyttyä. Tämän jälkeen sovit vain koeajo- tai kaupantekopäivän myyjän kanssa.

Toimi näin:

  1. Valitse rahoituslaskurilla haluamasi käsiraha, suurempi viimeinen erä ja rahoitusaika.
  2. Täytä hakemus ja lähetä se pankille (OP Yrityspankki) tunnistautumalla omilla pankkitunnuksillasi.
  3. Hakemuksesi päätös saapuu sinulle sähköpostiisi ja voit jatkaa kaupantekoa myyjän kanssa.