Autorahoitus yrityksille

Yrityksen autorahoitusasioissa palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä. Voit hoitaa kaikki yrityksesi autoihin liittyvät asiat meidän kauttamme, vaikka yritykselläsi olisi oma sopimus leasingyhtiön kanssa. Veho on kaikkien suomalaisten rahoitus- ja leasingyhtiöiden monivuotinen kumppani.

Yritysleasingin vaihtoehdot

Rahoitusmuotoa päättäessä on hyvä ottaa huomioon yrityksen liiketoiminta ja toimiala. Vehon yritysmyynnin kautta saat asiantuntevaa konsultointiapua auton rahoitusasioissa täysin maksutta. Me myös ostamme yrityksiltä autoja, jolloin yritys voi vapauttaa pääomaansa muihin asioihin. Jätä yhteydenottopyyntö alla ja me olemme sinuun yhteydessä.

Yleisimmät autorahoituksen muodot yrityksille ovat osamaksu, rahoitusleasing ja huoltoleasing.

Osamaksussa sopimusaika on 12-72 kk, mutta yritys voi päättää sopimuksen milloin vain. Yritys kantaa auton jäännösarvoriskin, jonka vuoksi tämä rahoitusmuoto sopii parhaiten vahvan kassavirran ja omaisuusasteen omaaville yrityksille.

Rahoitusleasingissä sopimusaika on 12-60 kk. Rahoitusleasing on kustannustehokas ja kuukausivuokra on kiinteä koko sopimuskauden. Liittämällä rahoitusleasingiin huolenpitosopimuksen saat kattavan ja huolettoman sopimuksen, jolloin tämä on helppo rahoitusmuoto yrityksen kirjanpidon ja budjetoinnin kannalta. Yritys voi päättää sopimuksen milloin vain, mutta huomioitavaa on, että yritys kantaa itse jäännösarvovastuun autosta.

Huoltoleasingissä sopimusaika on 12-60 kk. Se on helppo ja huoleton rahoitusmuoto, koska kiinteä kuukausivuokra sisältää auton käyttöoikeuden lisäksi huollot ja lisäpalvelut. Huoltoleasing on myös riskitön, koska siinä rahoitusyhtiö kantaa auton jäännösarvovastuun sopimuksen päätyttyä. Kuten rahoitusleasingissä, myös tässä rahoitusmuodossa kuukausivuokrat ovat ALV-vähennyskelpoisia kulueriä.

Sininen Mercedes-Benz CLE autoliikkeessä.

Me autamme rahoitusmuodon valinnassa

Tässä muutamia kysymyksiä, joita usein pohdimme yritysasiakkaidemme kanssa.

  • Onko näköpiirissä uusia hankkeita, joihin tarvitaan vierasta pääomaa?
  • Onko yrityksellä tarve vapauttaa tai sijoittaa pääomaa liiketoiminnan muihin osa-alueisiin?
  • Kuinka riskitön rahoituksen tulisi olla esimerkiksi jäännösarvoriskin suhteen?
  • Onko tarpeen tietää autokaluston kustannukset tarkasti joka kuukausi?
  • Tulisiko olla mahdollisuus vaikuttaa yritysautojen määrään?
  • Rating luokituksen merkitys vieraan rahoituksen määritykseen?
  • Autorahoituksen vaikutus yrityksen muihin rahoitushankkeisiin?
  • Kuinka paljon aikaa olet valmis käyttämään yrityksen autoasioihin?
Young man standing in Veho's vehicle service hall in Vantaa.

Huoltorahoitus yrityksille

Yrityksillä, jotka käyttävät paljon huollon palveluitamme on mahdollisuus avata Vehon luottotili. Luottotili on huoltorahoitusmuoto, joka mahdollistaa huolto-, varaosa, autonvuokraus- ja muiden palveluidemme maksamisen joustavasti laskulla. Autojen ei tarvitse olla meiltä hankittuja. Yritys voi hakea huoltorahoitusta täyttämällä Thereforen sähköisen luottotilihakemuksen. Me käsittelemme hakemuksen ja lähetämme päätöksen hakemuksessa annettuun sähköpostiosoitteeseen muutaman arkipäivän sisällä. Luottopäätöksen tekemisessä noudatetaan Vehon omaa luottopolitiikkaa. Luottotiedot tarkistamme ulkopuoliselta luottotietoyhtiöltä. Täytä ja allekirjoita sähköinen hakemus, jolla huoltorahoitusta haetaan.

Yritysmyyntipäällikkö Jarko Penttinen nojaa autoliikkeessä valkoiseen Mercedes henkilöautoon.

Yritysmyynnin yhteystiedot

Meillä yrityksiä palvelevat keskitetty yritysmyynti sekä liikkeissä toimivat yritysmyyjät.

Ota meihin yhteyttä ja hyödynnä asiantuntemustamme mm. yrityksesi autopolitiikan laatimisessa, sähköistyvässä autoilussa sekä rahoitusasioissa. Tapaaminen kanssamme kannattaa aina.

Me olemme täällä sinua ja yritystäsi varten:

Jarko Penttinen
Yritysmyyntipäällikkö
010 569 3403
jarko.penttinen@veho.fi