Huolenpitosopimus vaihtoautoon

Huolenpitosopimus on asiakasystävällinen palvelu, jonka avulla varmistat itsellesi riskittömän, vaivattoman ja helpon tavan huolehtia autosi huolto- ja korjauskuluista.

Huolenpitosopimus - järkevä tapa huolehtia Mercedes-Benz-vaihtoautosta

Huolenpitosopimuksen idea on yksinkertainen: huolenpitosopimus kattaa sopimusaikana huollot ja korjaukset sopimusehtojen mukaisesti valtuutetussa Mercedes-Benz-liikkeessä kiinteällä kuukausihinnalla. Kaikissa autoon suoritettavissa huolto- tai korjaustöissä käytetään vain laadukkaita aitoja varaosia ja parasta sertifioitua Mercedes-ammattiosaamista.

Huollattamalla autosi Vehon valtuutetussa merkkihuollossa varmistat myös, että autosi 24/7 Mobilo-liikkuvuusturva pysyy voimassa.

Sopimuksen aktivointi vaihtoautoon tai käytettynä maahantuotuun autoon on lähtökohtaisesti mahdollista, kun auto on alle kolme vuotta vanha, alle 50 tkm ajettu ja autossa on aukoton merkkihuoltohistoria. Mikäli autossa on edellisen omistajan toimesta ollut huolenpitosopimus, sopimuksen aktivointi voi niin ikään olla mahdollinen.

Sopimus hinnoitellaan tapauskohtaisesti mm. auton malli, ikä sekä arvioitu ajokilometrimäärän huomioiden. Tiedustele lähimmästä Veho-liikkeestäsi, onko sopimus mahdollinen sinun autoosi.

Kaikkiin Vehossa myytäviin Certified-vaihtoautoihin on mahdollista aktivoida huolenpitosopimus auton ostamisen yhteydessä.

Pariskunta yhdessä kirkkaan punaisen Mercedeksen vieressä auringonpaisteessa.

Laajat ja laadukkaat palvelut käytössäsi

Sopimuksen palvelusisältöä voi kasvattaa myös seuraavilla lisäpalveluilla:

  • Renkaiden säilytyspalvelu
  • Kesä- ja talvipyörien kausivaihdot
  • Sijaisauto/nouto- ja palautuspalvelu
  • Katsastuspalvelu
  • Auton päällipesut Veho Airport Pesukadulla edulliseen kuukausihintaan.

Huolenpito joustaa ajosi mukaan

Huolenpitosopimusta voi mallisarjasta riippuen jatkaa pisimmillään jopa 10 vuoteen tai 200 000 km asti. Sopimushinta määritetään ottaen huomioon auton ikä, malli sekä arvio vuosittaisesta ajosuoritteesta. Sopimusta voidaan muuttaa sopimuskauden aikana, mikäli vuotuinen ajomäärä poikkeaa alun perin arvioidusta ja muutos huomioidaan sopimuksen hinnassa. Myös sopimuksen lisäpalveluja voidaan muuttaa kesken sopimuskauden.

Sopimuksen voi milloin tahansa irtisanoa. Sopimuksen irtisanomisen yhteydessä auton ajokilometrimäärä tarkistetaan ja mikäli se on ollut enemmän kuin sopimukseen on arvioitu, tehdään tasauslasku.

Mikäli sopimukseen merkitty ajokilometrimäärä ajetaan täyteen ennen sopimukseen merkittyä päättymispäivämäärää, eikä sopimukseen tehdä kilometrimuutosta, tulee sopimus maksaa myös ajallisesti loppuun asti.

Pariskunta punaisen Mercedes-Benz-auton vieressä rannalla.

Vaihtoauton huolenpitosopimuksen hyödyt

  • Matala kynnys päästä mukaan autokulujen hallintaan.
  • Huolenpitosopimus sisältää huolto- ja korjauskulut, jotka tulevat muutoinkin eteen.
  • Huolenpitosopimuksella budjetoit kulut tasaisemmin eikä huolto- ja korjaustoimenpiteet aiheuta talouteesi kulupiikkejä.
  • Huolenpitosopimuksen omaava auto on suosittu myös jatkossa, koska sopimuksen voi siirtää uudelle omistajalle ja uusi omistaja voi olla varma auton hyvästä kunnosta myyntihetkellä.
  • Sopimus on voimassa koko maan kattavassa valtuutetussa Mercedes-Benz huoltoverkostossa.