Määräaikaishuolto

Määräaikaishuollot kaiken ikäisiin Mercedes-Benzeihin 85 vuoden kokemuksella.

Vehossa teetetty määräaikaishuolto turvaa matkasi

Teettämällä autosi määräaikaishuollon meillä, saat lisäksi Mobilo-liikkuvuusturvan veloituksetta. Liikkuvuusturva varmistaa matkasi jatkumisen vuoden jokaisena päivänä. Mikäli matkasi sattuisi keskeytymään, meidän Service24h -mekaanikkomme ovat nimensä mukaisesti valmiudessa ja valmiina auttamaan vuorokauden jokaisena tuntina.

Jos sinulla on voimassa oleva Huolenpitosopimus, et maksa huoltokäyntisi yhteydessä mitään, sillä määräaikaishuollon kulut sekä muut tarvittavat korjaukset sisältyvät sopimuksesi kuukausihintaan. Jos maksat huoltokäyntisi itse, saat meiltä halutessasi 30 päivää joustavaa ja korotonta maksuaikaa Veho Huoltotilillä.

Vehossa asiointi on helppoa ja joustavaa

Mercedes-Benzin huollattaminen Vehossa on vaivatonta. Sen lisäksi, että meillä on 85 vuoden kokemus Mercedesten huoltamisesta, tarjoamme myös useita arkeasi helpottavia lisäpalveluita, kuten ilmaisen auton nouto- ja palautuspalvelun, sijaisauton tai vaikkapa polkupyörän huoltosi ajaksi.

Liikkeissämme käytössäsi on Office Lounge-työtiloja, jonka voit varata käyttöösi, mikäli haluat jäädä meille työskentelemään autosi huollon ajaksi. Kaikissa toimipisteissämme on myös lounasravintola, jonka palvelut ovat käytettävissäsi.

Asiapalvelutilanne Mercedes-huoltohallissa C-sarjan Mercedeksen vieressä.

Määräaikaishuolto yli 6-vuotiaalle Mercedes-Benzille alkaen 199 €

Kun autosi kaipaa määräaikaishuoltoa, valitse edullinen ja kattava ECO-huoltomme. Siihen kuuluu kaikki Mercedeksen huolto-ohjelman mukaiset toimenpiteet, joiden ansiosta autosi on aina aito Mercedes-Benz.

Määräaikaishuollon sisältö ja huoltoväli

Mercedes-Benz -henkilöautojen määräaikaishuollon huoltoväli on 25 000 km / 1 vuosi, riippuen siitä kumpi saavutetaan ensin. Poikkeuksena tähän ovat täyssähkömallit EQE sekä EQS, joiden huoltoväli on 30 000 km / 2 vuotta. Saat ilmoituksen huollon tarpeesta autosi mittaristoon, kun seuraavaan määräaikaishuoltoon on 30 päivää aikaa tai 3000 km matkaa.

Määräaikaishuollon sisältö on vuosittain muuttuva ja siihen vaikuttavat mm. auton malli, käyttövoima (bensiini, diesel, sähkö) sekä varustelu. Nykyaikaisten Mercedesten määräaikaishuollot on jaettu kahteen eri huoltolaajuuteen, jotka ovat A-huolto sekä B-huolto. Näistä A-huolto on sisällöltään hieman suppeampi, kuin B-huolto, joka puolestaan sisältää huomattavasti enemmän esimerkiksi auton alustan osien ja nivelten tarkastuksia. Yleisesti kirjainten mukaisista huoltolaajuuksista on käytetty myös nimitystä pieni huolto tai iso huolto. Polttomoottorikäyttöisten Mercedesten A- sekä B-huolto sisältää tarkastusten lisäksi aina vähintään moottoriöljyn sekä öljynsuodattimen vaihdon. Huoltolaajuus määräytyy lähtökohtaisesti niin, että joka toinen huolto on A-huolto ja joka toinen B-huolto.

Kirjaimet A ja B määrittävät huollon perussisällön. Tämän lisäksi huomioidaan auton mittaristossa kirjaimen perässä mahdollisesti ilmoitettu numero. Numero viittaa huollon perussisällön lisäksi auton iän / ajomäärän mukaisiin tarvittaviin huoltotöihin. Esimerkiksi A1 huollossa tehdään A-huollon toimenpiteiden lisäksi jarrunesteiden vaihto. Tätä kirjaimen ja numeron yhdistelmää kutsutaan auton huoltokoodiksi, joka pitää sisällään autolle kulloinkin tarpeellisten toimenpiteiden listan. Huoltokoodin mukainen huollon sisältö on myös riippuvainen autosi varustetasosta. Mikäli autosi on esimerkiksi varustettu tehdasasenteisella vetokoukulla tai kattoluukulla, varmistetaan huollon yhteydessä, että myös nämä varusteet ovat moitteettomassa kunnossa.

Mobilo-liikkuvuusturvan saat veloituksetta voimaan määräaikaishuollon yhteydessä, kun autoosi suoritetaan kaikki autosi huoltokoodin mukaiset määräaikaishuollon työt.

Asiakas ja asiakaspalvelija hopeanharmaan Mercedes-Benz E-sarjan vieressä.

Nouto -ja palautuspalvelu 0 €

Kun teetät autosi määräaikaishuollon meillä Vehossa, saat auton nouto- ja palautuspalvelun veloituksetta. Palvelun normaalihinta on 90 euroa.

Verkkoajanvarauksessamme löydät palvelun kohdasta "Liikkuminen huollon aikana". Etusi näet välittömästi varauksen yhteenvedosta.

Usein kysyttyä määräaikaishuollosta