Sijaisautot

Laadukkaat sijaisautot Veholta

Huollon sijaisautot toimittaa Veho. Autovalikoimasta löydät uusimmat Mercedes-Benz ja smart -mallit. Autovalikoima kattaa myös hybridi- ja täyssähköautot. Muistathan mainita varauksen yhteydessä mahdollisista lisätarpeista.

Mercedes-Benz A-sarja sivusta kuvattuna

Sijaisauto nyt kesän ajan kampanjahintaan - 30 €/vuorokausi!

Varaa Compact-autoluokan sijaisauto (Mercedes-Benz A- tai B-sarja tai vastaava) 6.6.-5.8.2024 välillä edulliseen hintaan, 30 €/vuorokausi! Tarjoushinta koskee max. 5vrk vuokrauksia ja vuokrauksiin sovelletaan Vehon vuokrausehtoja.*

Sijaisauton varaat kätevästi huollon ajanvarauksen kohdasta "Liikkuminen huollon aikana".

Huollon sijaisautojen hintaesimerkkejä:

  • Sijaisauto Compact, Mercedes-Benz A-sarja tai vastaava 75,00 €
  • Sijaisauto Standard, Mercedes-Benz EQB tai vastaava 105,00 €
  • Sijaisauto Intermediate, Mercedes-Benz C-sarja tai vastaava 130,00€
  • Sijaisauto Premium, Mercedes-Benz E-Sarja, GLC tai vastaava 150,00€
  • Sijaisauto Luxury, Mercedes-Benz GLE, EQS tai vastaava 230,00 €

Vuokrausehdot

Hinnat sisältävät 100 km + käytetyn polttoaineen. Mahdollinen ylikilometriveloitus (alkaen 0,18 € per kilometri) sisältää myös käytetyn polttoaineen ylittävältä ajosuoritteelta. Hintoihin sisältyy 1100 € omavastuu/vaurio vuokran aikana autoon tulevista korivaurioista sekä varkaustapauksista. Omavastuu on mahdollista poistaa lisähinnasta.

Vuokra-autovalikoimamme on erittäin kattava. Kysy myös muista autovaihtoehdoista varauksen yhteydessä.

*Sijaisautokampanjan tarjous koskee 6.6-5.8.2024 välillä tehtyjä varauksia. Auton noutoaika on 10.6 -5.8.2024. Kampanjahinta koskee Compact-autoluokan (Mercedes-Benz A- tai B-sarja tai vastaava) autoja. Varaukset koskevat vain ajoneuvoluokkia, eivät tiettyjä ajoneuvomalleja. Muita tarjouksia ja yrityshintoja ei voida yhdistää tarjoushintoihin; kaikkiin vuokrauksiin sovelletaan Vehon vuokrausehtoja. Tarjoushinta koskee maksimissaan 5vrk vuokrauksia (Max. 100 km / vrk). Omavastuu 1100 €/ vaurio, omavastuun poisto 24 €/ vuorokausi. Vuokrauksiin sisältyy polttoaine (ajosuorite max. 100 km / vrk).