Tuulilasin vaihto ja korjaus

Tuulilasin kiveniskemän korjaus sekä tuulilasin vaihto Mercedes-Benz-laadulla.

Tuulilasin vaihto Vehon merkkihuollossa on turvallisin vaihtoehto

Suoritamme autosi tuulilasin vaihdot ja korjaukset ammattitaidolla. Kaikki lasien vaihdot teemme valmistajan ohjeiden mukaan, aidoilla Mercedes-Benz-varaosilla. Varmistamme myös, että autosi mukavuuteen ja turvallisuuteen liittyvät tunnistimet, kuten sadetunnistin sekä monitoimikamera, toimivat moitteettomasti lasin vaihdon jälkeen. Tuulilasin korjaus onnistuu noin tunnissa ja vaihto tyypillisesti saman päivän aikana. Tarkemman arvion autosi tuulilasin vaihdosta saat liikkeestämme.

Mikäli autossasi on tuulilasivakuutus, laskutamme suoraan vakuutusyhtiötäsi. Teethän tarvittaessa kuitenkin vahinkoilmoituksen vakuutusyhtiöllesi.

Tuulilasien vaihdot ja korjaukset onnistuvat kaikissa liikkeissämme.

Kaksi Mercedes-Benz-mekaanikkoa asentamassa tuulilasia autoon.

Varaa aika lasin vaihtoon tai korjaukseen

Voit varata ajan autosi tuulilasin vaihtoon tai korjaukseen suoraan verkkoajanvarauksessamme tai soittamalla meille. Puhelinpalvelumme tavoitat arkisin klo 7-18.

Kirjaa tuulilasin vaihtotarve ajanvarauksen kohtaan "Muut korjaustarpeet". Lasin kiveniskemän korjauksen löydät "Muut lisäpalvelut" alta.

Tuulilasi kannattaa korjauttaa niin pian kuin mahdollista

Tuulilasiin osunut kivi tai nasta aiheuttaa yleensä lasin halkeamisen ennemmin tai myöhemmin. Halkeamisen riski voidaan minimoida lasin paikkauksella, mutta ensitoimien täytyy tapahtua nopeasti. Suojaa vauriokohta heti teipillä, jottei siihen kerry likaa ja epäpuhtauksia. Mitä nopeammin tulet korjauttamaan tuulilasin, sitä parempi. Pienikin kiveniskemä tai särö voi vaurioittaa koko tuulilasin. Pääsääntöisesti tuulilasista voidaan korjata iskemät, säröt ja halkeamat noin 2 euron kolikon kokoon asti. Tätä suuremmat vauriot saattavat vaatia koko tuulilasin vaihdon.

Tuulilasin korjauksesta ei tyypillisesti peritä omavastuuta, eikä se vaikuta kasko-vakuutuksesi bonuksiin.

Tuulilasin korjauksen hinnat:

  • Tuulilasin kiveniskeämän korjaus alk. 69 € (yhden iskemän korjaus)
  • Seuraavien iskeämien korjaukset 45 € / kpl

Tuulilasien korjaukset onnistuvat kaikissa liikkeissämme. Iskemän korjaus myös ilman ajanvarausta arkisin klo 9-14.

Miksi tuulilasi kannattaa vaihdattaa Veholla

Tuulilasi on osa autosi turvallisuusvarusteita. Sen lisäksi, että tuulilasi osaltaan lisää rakenteellista turvallisuutta, sillä on myös tärkeä rooli autosi mukavuus- ja ajoavustimien toiminnoissa. Merkkihuollon ammattilaisemme varmistavat valmistajan testereillä, että kyseiset laitteet ja niihin liittyvät toiminnot toimivat vaihtotyön jälkeen. Esimerkiksi tuulilasin pyyhkimien tihkutoimintoon sekä automaattiseen valojen säätöön liittyvä sade-/valotunnistin tulee perusasettaa lasinvaihdon yhteydessä. Perusasetuksen yhteydessä valotunnistimelle syötetään muun muassa lasin sävytieto, jotta laitteen oikeanlainen toiminta voidaan varmistaa. Vielä tätäkin tärkeämpää on monitoimikameran kalibrointi. On äärimmäisen tärkeää, että kameran raja-arvot on asetettu oikein, jotta auto jonka varusteisiin kuuluu kaista- tai ohjausavustin, pysyy sille tarkoitetulla ajolinjalla.

Katso lähin Veho-liikkeesi.