Varaosat ja lisävarusteet

Aidot varaosat Mercedes-Benziin ja smartiin sekä laaja valikoima lisävarusteita merkkiin kuin merkkiin.

Mercedes-Benz huollollisia varaosia, sisältäen suodattimia, jarruosia, pyyhkijät ja nesteitä.

Aidot Mercedes-Benz varaosat ja lisävarusteet

Kaikki aidot Mercedes-Benz-varaosat ja lisävarusteet on valmistettu mittatarkasti sopimaan juuri sinun autoosi. Osissa yhdistyy Mercedes-Benzin koko tietämys autovalmistajana ja ne on kehitetty erityisesti sinun autollesi ja sovitettu optimaalisesti autosi muihin osiin. Aidoissa Mercedes-Benz-varaosissa sekä lisävarusteissa on kahden vuoden takuu ilman kilometrirajoitusta.

Mercedes-Benz-varaosista, varaosien hinnoista sekä saatavuudesta voit kysyä suoraan liikkeidemme varaosamyynnistä, keskitetystä puhelinpalvelustamme 010 569 8090 (ark. 7-18) tai yhteydenottolomakkeella.

Autokohtaisiin lisävarusteisiin voit tutustua täällä (kieli: englanti/saksa).

Mercedes-mekaanikko nostamassa rengasta paikalleen autoon.

Uudet kesä- tai talvirenkaat autoosi

Tarjoamme laajan valikoiman rengaspalveluita rengasmyyntimme lisäksi, kuten renkaiden vanteille asentamisen ja autoon vaihtamisen, rengaspaikkaukset, renkaiden kausisäilytyksen sekä ohjauskulmien tarkastukset ja säädöt. Rengasmerkkejämme ovat mm. Continental ja Nokian Renkaat.

Löydä autoosi uudet renkaat ja varaa vaihtoaika kätevästi verkossa.

Lelunalle istumassa Mercedes-potkuauton päällä.

Mercedes-Benz Collection

Mercedes-Benz Collectionin valikoima sisältää tyylikkäitä asusteita kuten laukkuja, lippalakeja ja vöitä, sekä käytännöllisiä tarvikkeita kuten sateenvarjoja ja avainrenkaita, ja elegantteja katseenvangitsijoita kuten kelloja ja pienoismalliautoja. Valikoimassa on myös runsaasti matkustukseen, ulkoiluun ja urheiluun liittyviä varusteita.

Katso myös ajankohtaiset tarjoukset!

Mercedes-sähköauto latauksessa Mercedes WallBox-laitteessa.

Sähkö- ja hybridiauton latausratkaisut

Lataa täyssähköautoasi tai ladattavaa hybridiäsi turvallisesti ja helposti niin kotipihassa kuin tienpäällä. Vehosta löydät laadukkaat latausasemat, latauslaitteet sekä latauskaapelit, joiden avulla lataat ajomatkaa autoosi tehokkaasti.

Tutustu tarjoamiimme latausasemiin ja hanki omasi meiltä.

Henkilö lastaamassa suksia auton katolla olevaan Thulen suksiboksiin vuoristomaisemassa.

Suksiboksit

Varmista, että saat kaiken tarvittavan mukaasi autoreissuille kattoboksin avulla. Thulen suksiboksit löydät lähimmästä Veho-liikkeestäsi.

Mies pakkamassa auton takakontin kasseja. Vetokoukussa kaksi polkupyörää Thulen taittuvassa pyörätelineessä.

Polkupyörätelineet

Vetokoukkuun kiinnitettävä polkupyöräteline niin kevyiden polkupyörien kuin hieman raskaampienkin sähköpyörien kuljettamiseen. Nämä vankkatekoiset, kevyet ja helppokäyttöiset polkupyörätelineet voit kytkeä vetoaisaan muutamissa minuuteissa. Thulen polkupyörätelineet löydät lähimmästä Veho-liikkeestäsi.