Pakettiauton vuokraus

Vehon CharterWay Rent -vuokrauspalvelusta vuokraat B-kortilla ajettavat pakettiautot erikokoisiin kuljetuksiin. Pakettiauton vuokraus onnistuu kätevästi netissä.

Vuokraa Mercedes-Benz pakettiauto CharterWay Rentistä

Meiltä vuokraat  Mercedes-Benz pakettiautot, kun tarvitset ajoneuvoa väliaikaiseen tarpeeseen viikoksi, kuukaudeksi tai jopa vuodeksi. Valikoimastamme löydät B-kortilla ajettavat Vitot, Sprinterit, Sprinter-kylmäautot ja Sprinter-erilliskorit vuokrattavaksi. Ulkomaan ajoissa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, 010 569 7777.

Hintamme kattavat:

 

CharterWay Rent -vuokrauspalvelumme toimii Veho Vehkalassa Vantaalla. Ajoneuvon vuokrauksen voit hoitaa seuraavin tavoin:

 

Vito-pakettiauton vuokraus

Vuokraa Vito-pakettiauto pienempään kuljetustarpeeseen

Mercedes-Benz Vito on tehokas ja ketterä pakettiauto, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi kiinteistönhoitoon, remonttityöhön tai huoltotöihin. Viton löydät varauskalenteristamme segmentillä B1.

Sprinter-pakettiauton vuokraus

Vuokraa Sprinter-pakettiauto suurempaan kuljetustarpeeseen

Mercedes.Benz Sprinter on tehokas, luotettava ja tilava pakettiauto esimerkiksi jakelukuljetuksiin. Ajoneuvo on varustettu peruutuskameralla, MBUX-järjestelmällä, jolloin oman puhelimen integrointi onnistuu vaivattomasti autoon. Sprinter Kasten pakettiautojen tavaratilan tilavuus on 14,8 m³.

Löydät Sprinterin varauskalenteristamme segmentistä C1.

Sprinter-kylmäauton vuokraus

Vuokraa Sprinter-pakettiauto kylmälaitteella

Meiltä löydät Sprinter-pakettiautot kylmäkuljetuksiin ja saatavilla on myös Sprinter-erilliskorimalleja. Kylmäautoistamme löytyy korkealaatuiset ThermoKing-kylmälaitteet. Ajoneuvot soveltuvat elintarvikejakeluun ja lääketoimituksiin. Kylmäkorilliset B-ajokortilla ajettavat pakettiautot löydät varauskalenteristamme segmenteistä C2 ja C6.

  • Sprinter Thermo King V300 FNA -kylmäkoneella
  • Erilliskori Sprinter Thermo King V300 FNA -kylmäkoneella joka varustettu perälaudalla
Sprinter-erilliskorin vuokraus

Vuokraa Sprinter-pakettiauto erilliskorilla

Mercedes-Benz Sprinter erilliskorilla on tehokas ja tilava vaihtoehto keskisuuriin kuljetuksiin. Erilliskorin tilavuus on 16,3 m³. Ajoneuvosta löytyy työvalot, peruutuskamera, tavaratilan lämmitin ja Palfingerin perälauta. Ajoneuvon ajamiseen riittää B-ajokortti. Erilliskorisen Sprinterin löydät varauskalenterista segmentistä C3.