Kuorma-auton vuokraus

Vehon CharterWay Rent -vuokrauspalvelusta vuokraat kuorma-autot niin kaukoliikenteen, jakeluliikenteen, maansiirron ja kylmäkuljetusten tarpeisiin.

Vuokraa Mercedes-Benz kuorma-auto CharterWay Rentistä

Meiltä vuokraat kilpailukykyiseen hintaan Mercedes-Benz kuorma-auton, kun tarvitset ajoneuvoa väliaikaiseen tarpeeseen viikoksi, kuukaudeksi tai jopa vuodeksi. Valikoimastamme löydät vuokrattavaksi lyhyelläkin varoitusajalla jakeluautot, kaukoliikenneautot, vetoautot, kylmäkoriautot ja maansiirtoautot ja koukkuautot. Kuorma-autokaluston ajaminen vaatii C-ajokortin. Ulkomaan ajoissa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, 010 569 7777.

Vuokrahintamme kattaa:

 

CharterWay Rent -vuokrauspalvelumme toimii Veho Vehkalassa Vantaalla. Ajoneuvon vuokrauksen voit hoitaa seuraavin tavoin:

Jakeluauton vuokraus

Vuokraa jakeluauto

Mercedes-Benz jakeluautot tunnetaan laadukkuudestaan ja toimintavarmuudestaan. CharterWay Rentin valikoimasta löytyy taloudelliset ja luotettavat Atego- ja Actros-jakeluautot. Ajoneuvot on varustettu korinlämmittimillä sekä perälaudoilla ja 13 tonnin kokoluokasta ajoneuvoista löytyy kokosivuaukeavat kyljet.
Löydät C-ajokortilliset jakeluautot varauskalenteristamme JK1, JK2, JK3 ja JR1 -segmenteistä

Vuokraa kaukoliikenneauto

Vuokraa kaukoliikenneauto

Kun tarvitse kaukoliikenneautoa, meiltä löytyy vuokrattavaksi Mercedes-Benz Actros -kuorma-autoja erimittaisilla koriyhdistelmillä. Kaikki kaukoliikenneautomme on varustettu Dolly-vetokidalla ja perälaudan 2000 kg nostokyvyllä. Kaukoliikenneautot tunnistat varauskalenterista segmenteillä: R3, R4 ja VL3

Valikoimastamme löytyy vuokrattavaksi

  • Tasonostoautot
  • Vaihtolavojen käsittelyyn vaadittavat koukkuautot jykevänä 8x4:nä
Vuokraa vetoauto

Vuokraa vetoauto

CharterWay Rentistä löytyy kattava valikoima tehokkaita ja taloudellisia Actros-rekanvetureita.

Saatavilla on:

  • 2-akselinen
  • 3-akselinen kaikkina variaatioina myös siirrettävällä vetopöydällä
  • Välivetoisina
  • Telivetoisina
  • Takavetoisina
  • HCT-normit täyttävä veturi
  • ADR/EX3-varustetut veturit

Vetoautot tunnistat varauskalenteristamme segmenteillä: V1, V2, V3, V4 (kippihydrauliikka), ja V6

Kylmäauton vuokraus

Vuokraa kylmäauto

Kun tarvitset raskaampaa kalustoa kylmäkuljetuksiin, löydät meiltä Actros-kylmäautot, jotka on varustettu Thermo King- ja Lumikko-kylmäkoneilla. Valikoimasta löytyy FRC 2-lämpökoreilla varustetut ajoneuvot.

Kylmäautot löydät varauskalenterista segmenteillä JR3 ja R4

CharterWay Rentin Arocs-maansiirtoauto

Vuokraa maansiirtoauto tai koukkuauto

Vuokraa maansiirtoauto tai koukkulava-auto CharterWay Rentistä ja hoidat maanrakennustyöt tehokkaasti ja sujuvasti. Kalustomme soveltuu pehmeiden ja kevyiden maa-ainesten siirtoon, sekä raskaiden kiviaineisten liikuttamiseen. Tehokkailla 530 ja 580 hv-moottoreilla teho ja voima ei lopu kesken.

Maansiirtoon soveltuvat tuotteet kalenteristamme löydät segmentti tunnisteella: MS1 ja MS4  Vaihtolavakuljetukseen soveltuvat koukkuautot löydät segmentin VL3 alta.