Kuljettajakoulutus Veholta

Tutustu kuljettajakoulutuksiin. Nyt uutena verkossa suoritettava Mercedes-Benz käyttökoulutus, josta saa ammattipätevyysmerkinnän.

Kuljettajakoulutusten Mercedes-Benz

Kuljetusalalla pärjääminen edellyttää oikeaa tekniikkaa. Ja oikeaa tietoa. Mercedes-Benzillä on maailman johtavana kuorma-autojen valmistajana ja suurimpana kuljettajakoulutusten järjestäjänä näitä molempia, jo yli 45 vuoden ajan. Ammattilaisilta ammattilaisille.

Olemme tukenasi kaikenlaisissa kuljetustehtäviin liittyvissä tilanteissa. Mercedes-Benz TruckTraining pitää huolen siitä, että kuljettajanne ovat liikkeellä entistä taloudellisemmin ja turvallisemmin. Kuljettajakoulutusten tavoitteena on vähentää polttoaineenkulutusta, parantaa liikenneturvallisuutta ja edistää kestävää kehitystä heti ensi hetkestä alkaen. Samalla autojen seisonta-ajat ja käyttökustannukset pienenevät oleellisesti.

Uutta: Mercedes-Benz käyttökoulutus verkkokoulutuksena

Verkkokoulutus on joustavin tapa suorittaa kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutus. Koulutuksen voi suorittaa yhdessä päivässä tai kahtena peräkkäisenä päivänä.

Mercedes-Benz käyttökoulutus keskittyy Mercedes-Benz kuorma-autojen 5-mallisarjan käyttökoulutukseen. Koulutuksessa käydään läpi Mercedes-Benzin tekniset innovaatiot, jotka parantavat kuljettajan viihtyvyyttä ja lisäävät liikenneturvallisuutta. Esimerkkeinä näistä ovat digitaalinen Multimedia Cockpit -ohjaamo, MirrorCam-peilikamerat, Active Brake Assist 5 -hätäjarruavustin sekä Active Drive Assist -puoliautomaattinen ajaminen. Lisäksi koulutuksessa käydään läpi taloudellista ajotapaa ja siihen vaikuttavia tekijöitä, joista esimerkkinä ennakoivan vakionopeussäätimen PPC:n oikeaoppinen käyttö. Koulutuksen on tuottanut Veho Oy Ab ja siitä saa ammattipätevyysmerkinnän.

Alla olevan linkin kautta pääset ilmoittautumaan yhteistyökumppanimme CAP Pro Academyn (ent. Suomen Ammattiliikenne Akatemia) järjestämään Mercedes-Benz käyttökoulutukseen.

Ilmoittaudu koulutukseen täältä

Mercedes-Benzin TruckTraining-luokkakoulutukset

  • Mercedes-Benz TruckTraining luovutuskoulutus
  • Mercedes-Benz TruckTraining ennakoiva ajaminen
  • Mercedes-Benz TruckTraining kuorman varmistaminen
  • Mercedes-Benz TruckTraining ammattilainen kuljettajana
  • Mercedes-Benz TruckTraining turvallisuuspäivä
  • Asiakkaalle suunniteltu oma koulutuspäivä

 

Luokkakoulutusten ilmoittautumiset: proacademy@cap.fi, p. 041 731 0377 tai Veho Oy Ab, Ari Fehrmann, etunimi.sukunimi@veho.fi, p. 010 569 3054

Mercedes-Benz Actros edestä päin kuvattuna

Actros 5 – kuljettajan opas

Tutustu Actros 5:n ominaisuuksiin Vehon kuljettajakouluttaja Ari Fehrmannin opastuksella.