Mercedes-Benz Sprinter

Mercedes-Benz Sprinter on suurempiin kuljetustarpeisiin suunniteltu pakettiauto. Muunneltavuutensa ansiosta Sprinter on saatavilla umpikorisena, alustamallina tai henkilökuljetuksiin sopivana tila-autona.

Mercedes-Benz Sprinter -pakettiauto tuo tilaa ja tehokkuutta ammattilaisen tarpeisiin

Mercedes-Benz Sprinter on tunnetusti todellisen ammattilaisen valinta. Sen monipuolisista mallivaihtoehdoista löytyy erilaisiin kuljetustarpeisiin ja -määriin sopiva pakettiauto. Tavaratila riittää suurempiinkin kuljetuksiin, sillä sitä on tarjolla jopa 15,5 m³. Ajoneuvo tunnetaan erinomaisesta ajettavuudesta ja käyttömukavuudesta.
 
Sprinter on muunneltavissa liiketoimintasi tarpeiden mukaisesti: saatavilla on etuvetoisia ja takavetoisia malleja, ja kolmea eri koripituutta. Sprinter on saatavilla diesel-moottorilla, ja vuoden 2024 aikana myyntiin tulee myös uusi täyssähköinen eSprinter. Ajoneuvoon on saatavilla kattavasti lisävarusteita lisäämään kuljettajan mukavuutta ja turvallisuutta ja ajoneuvon teknistä kykyä. Sprinteristä on saatavilla myös tila-autoksi suunniteltu Sprinter Tourer -malli.

Tekniset tiedot

Tavaratilan kokoJopa 15,5 m³

Suurin kokonaismassa5500 kg

Suurin vetomassa3500 kg

TehoJopa 140 kW (190 hv)

EnimmäisvääntömomenttiJopa 450 Nm

Lisävarusteita mm.

LED High Performance -ajovalot

MBUX-multimediajärjestelmä 10,25-tuuman kosketusnäytöllä

Pysäköintipaketti peruutuskameralla

Momentinmuuntimella varustettu 9G-TRONIC -automaattivaihteisto

Digitaalinen taustapeili

Sprinter-retkeilyauto maastossa

Sprinter tarjoaa lukuisia mallivaihtoehtoja ja muuntuu kuljetustarpeen mukaisesti

Sprinter muuntuu monipuolisiin käyttötarkoituksiin riippumatta toimialastasi. Tavaratilan pituutta ja korkeutta säätämällä lisäämme helposti tavaratilan tilavuutta. Sprinteristä voidaan muunnella myös kuorma-autoversio (yli 3 500 kg kokonaismassa). Ajoneuvon suurin kokonaismassa on 5500 kg ja suurin vetomassa 3 500 kg. Myös erilaiset erilliskori- ja kylmäkoriratkaisut ovat mahdollisia.

Service 24h -palveluauto pakettiauton tukena

Sprinterin omistaminen on huoletonta

Helpota työpäiviäsi palvelutuotteidemme avulla. Saatavillasi on huolenpitosopimus, jonka avulla ennakoit liiketoimintasi kustannuksia. MobiloVan-liikkuvuusturva ja Service 24h on apunasi 24/7, jos pakettiautollesi sattuu tekninen vika tien päällä. Mercedes me:n avulla seuraat ja ohjaat puhelinsovelluksella autosi toimintoja. 

Vehon hyötyajoneuvoverkosto Suomen kartalla

Vehon laaja hyötyajoneuvoverkosto liiketoimintasi tukena

Asiantunteva pakettiautomyyntimme auttaa sinua räätälöimään liiketoimintasi tarpeita tukevan pakettiauton. Tarjoamme sinulle koko Suomen kattavan, Mercedes-Benziin keskittyneen huolto- ja myyntiverkoston kattavin aukioloajoin, jolla pidämme pakettiautosi tuottavassa työssä.