Nyt myynnissä: uusi Mercedes-Benz eSprinter

Uusi eSprinter on Mercedes-Benzin monipuolisin ja tehokkain täyssähköpakettiauto, joka on suunniteltu suurempiin kuljetustarpeisiin. Uudistuneessa malliversiossa on jopa 440 km toimintamatka yhdellä latauksella.

Uusi, täyssähköinen eSprinter suurempiin kuljetustarpeisiin. Jopa 440 km toimintamatkaa ja tehokkuutta

Mercedes-Benz eSprinter uudistuu ja kyseessä on Mercedes-Benzin monipuolisin ja tehokkain täyssähköinen pakettiauto, jolla kuljetat suurempiakin kuljetusmääriä. Suurimmalla akkukapasiteetilla (113 kWh) varustettu versio tarjoaa jopa 440 km toimintamatkaa. Sähköautoilulle optimaalisessa kaupunkijakelussa toimintamatka on testattu olevan jopa 500 kilometriä ilman välilatausta. Uudessa eSprinterissä on vakiona 11 kW AC-tasavirtalataus ja 115 kW DC-pikalataus. Suurimman akkukoon versio latautuu 10–80 % n. 42 minuutissa.
 
Uudessa eSprinterissä riittää tehoa. Valittavissa on kaksi eri tehoista sähkömoottoria, joista tehokkaampi tarjoaa jopa 150 kW huipputehoa ja vääntömomentti on parhaimmillaan 400 Nm.
 
Uusi eSprinter on nyt myynnissä. Katso hinnastot tästä

Uuden eSprinter-pakettiauton tekniset tiedot

  • Toimintamatka jopa 440 km (WLTP)
  • Akun käytettävissä oleva energiasisältö, jopa 113 kWh
  • DC-latausteho 50/115 kW
  • AC-latausteho jopa 11/22 kW
  • Suurin kantavuus 1575 kg
  • Tavaratilan tilavuus jopa 14 m³
  • Suurin kokonaismassa 4,25 tonnia
eSprinter rakennuksen katolla

Sähköinen eSprinter on muunneltavissa erilaisiin käyttötarpeisiin

Uusi eSprinter on muunneltavissa monenlaisiin käyttötarpeisiin. Saatavilla on umpimallin pakettiauto, sekä alustamalli, josta on muokattavissa sähköinen umpikoriauto. Pakettiauto on valittavissa keskipitkänä (A2-malli) pitkänä (A3-malli) versiona. Pidemmän, A3-korin kuormatilavuus on jopa 14 m³, suurin kokonaismassa 4,25 tonnia ja suurin perävaunumassa 2000 kiloa. Kuljetustarpeesta riippuen valittavissa on kolme erilaista akkukokoa: akkukoot ovat 56, 81 ja 113 kWh. Akut edustavat kestävyydestään, turvallisuudestaan ja pitkäikäisyydestään tunnettua LFP-teknologiaa.

Mercedes me Charge -palvelu sähköpakettiautoille

Mercedes me Chargella hoidat eSprinterin julkisen lataamisen vaivattomasti

Mercedes me Charge - palvelu tekee sähköisen eSprinterin julkisesta lataamisesta helppoa. Käytössäsi on usean sopimuskumppanin latauspisteet kiinteällä kuukausihinnalla. Latauspisteillä sovelletaan kiinteähintaisia lataustariffeja, jolloin latauksen hinnoittelu on selkeää ja läpinäkyvää.