FUSO eCanter

Ketterä, monipuolinen ja täyssähköinen FUSO eCanter-kuorma-auto on suunniteltu kaupunkien jakeluliikenteeseen.

Sähköinen FUSO eCanter -kuorma-auto on ketterä vaihtoehto kaupunkien jakeluliikenteeseen

Uuden sukupolven täyssähköinen FUSO eCanter -kuorma-auto tarjoaa ketterän, paikallispäästöttömän ja äänettömän ratkaisun kaupunkien jakeluliikenteen kuljetuksiin. Monipuolisuutensa ja muunneltavuutensa ansiosta se on erinomainen ratkaisu yhä useamman yrityksen tarpeisiin.
 
 

Valittavissa on kolme eri akkupakettia erilaisiin käyttötarkoituksiin


 
Ajoneuvoon on saatavilla kolme eri kokoista akkupakettia, joiden väliltä voi valita yrityksen käyttötarkoitukseen parhaiten sopivan. Lyhyemmille jakelureiteille on tarjolla S-kokoluokka, jolloin akun kapasiteetti on 41 kWh ja toimintamatka n. 70 km. Seuraava akkukoko on M-kokoluokka, jolloin akkujen kapasiteetti on 83 kWh ja toimintamatka n. 140 km. Pidemmille jakelureiteille sopiva ratkaisu on L-kokoluokka, 124 kWh:n akkukapasiteetilla ja jopa 200 kilometrin toimintamatkalla.
 
FUSO eCanter on mahdollista ladata tasavirtalatauksen (DC-lataus) lisäksi myös sähköisille henkilö- ja pakettiautoille suunnatulla vaihtovirtalatauksella (AC-lataus). Tällöin yrityksen ei tarvitse halutessaan investoida suurteholatureihin. DC-latauksella ajoneuvo latautuu 90 %:iin n. 75 minuutissa.
FUSO eCanter lavalla

Tekniset tiedot: FUSO eCanter

  • Toimintamatka yhdellä latauksella mallista riippuen: 70-200 km
  • AC-latausteho max: 22 kW
  • AC-latausaika 90 %:iin: n. 6 h
  • DC-latausteho max: 104 kW
  • DC-latausaika 90 %:iin: jopa n. 75 min

 

  • Kuusi akselivälivaihtoehtoa: 2500-4750 mm
  • Kaksi ohjaamoleveyttä: 1695-1995 mm
  • Kokonaispainoluokat: 4,25t; 7,49t; 8,55t
  • Kaksi moottorivaihtoehtoa: 110 kW & 129 kW
FUSO eCanter työmaalla kuvattuna

FUSO eCanterista saatavilla jopa 42 mallivaihtoehtoa

Uusi FUSO eCanter sähkökuorma-auto tarjoaa aiempaa enemmän mallivaihtoehtoja useampien yritysten tarpeisiin. Kolmen akkukoon lisäksi valittavana on kaksi ohjaamoleveyttä, kuusi akseliväliä, neljä painoluokkaa sekä kaksi moottorivaihtoehtoa: 110- tai 129-kilowattiset moottorit auton painoluokasta riippuen. Molemmat tuottavat 430 Nm:n väännön. ePTO sähköinen voimanotto mahdollistaa helposti myös monenlaiset erikoisratkaisut hydrauliikan tai kompressorin kytkentään.

Vehon hyötyajoneuvoverkosto Suomen kartalla

Laaja hyötyajoneuvoverkosto liiketoimintasi tukena

Asiantunteva kuorma-automyyntimme auttaa sinua räätälöimään liiketoimintasi tarpeita tukevan kuorma-auton. Tarjoamme sinulle koko Suomen kattavan, Mercedes-Benziin keskittyneen huolto- ja myyntiverkoston kattavin aukioloajoin, jolla pidämme kuorma-autosi tuottavassa työssä.