Täyssähköinen Mercedes-Benz eActros 600

Täyssähköinen Mercedes-Benz eActros 600 on sähköistyvän raskaan jakeluliikenteen kiistaton suunnannäyttäjä. Se on suunniteltu pitkän matkan raskaisiin kaukoliikenteen kuljetuksiin. eActros 600:n toimintamatka on jopa 500 kilometriä yhdellä latauksella ja se tukee MCS-standardin megawattilatausta.

Kaukoliikenteeseen suunniteltu täyssähköinen eActros 600, jopa 500 km toimintamatkaa

Kuljetusalan sähköinen aikakausi on täällä. Uuden Mercedes-Benz eActros 600 -sähkökuorma-auton myötä myös raskaan kaukoliikenteen kuljetukset on mahdollista hoitaa sähköisesti ja paikallispäästöttömästi. eActros 600:n kolme akkupakettia tuottavat yhteensä 621 kWh:n yhteiskapasiteetin. Akkukapasiteetti yhdistettynä täysin uuteen Mercedes-Benz Trucksin kehittämään sähköiseen akseliratkaisuun mahdollistavat yli 500 kilometrin toimintamatkan yhdellä latauksella. Se riittää siihen 4,5 tunnin ajoaikaan, jonka kuljettaja voi ajaa ennen lakisääteistä taukoa.
 
Malli on tarjolla rekanveturina, jonka akseliväli on 4000 mm, sekä tasakuorma-autona, jonka akselivälit ovat 4600 mm ja 4900 mm.
eActros 600 rekanveturi kuvattuna edestäpäin

Tekniset tiedot: eActros 600

  • Jatkuva teho: 400 kW
  • Huipputeho: jopa 600 kW
  • Akun käytettävissä oleva energiasisältö: 621 kWh
  • Toimintamatka: jopa 500 km
  • DC-latausteho: jopa 1 MW
  • DC-latausaika 20 % - 80 %: n. 30 min
eActros 600 latauspistoke

LFP-akkuteknologia lisää käyttövarmuutta, käyttöikää ja turvallisuutta

eActros 600:n akut edustavat litium-rautafosfaattiteknologiaa (LFP), joka tarjoaa pitkän, jopa 10 vuoden tai 1 200 000 kilometrin käyttöiän. Akkujen takuu on kuusi vuotta tai 720 000 km. LFP-akkujen akkukennorakenne on kestävä ja sietää lämpöä erityisen hyvin. Sen lisäksi ne ovat koboltittomia ja nikkelittömiä.

Kuorma-auto on mahdollista ladata CCS-latauksella jopa 400 kW:n teholla, jolloin lataus 20 %:sta 80 %:iin kestää hieman reilun tunnin verran. Autossa on myös MCS- eli megawattilatausvalmius, jonka avulla akut ovat mahdollista ladata 20 %-80 % jopa 30 minuutissa.

Mercedes-Benz eActros 600 ajaa moottoritiellä

Sähkökuorma-autolla säästöjä käyttövoimakustannuksissa ja Co2-päästöissä

Yhä useampi yritys sähköistää kuljetuskalustoaan. eActros 600:n avulla se on mahdollista toteuttaa kaukoliikenteessä niin tehokkaasti kuin taloudellisestikin. Auto mahdollistaa suuret säästöt energiakustannuksissa dieseliin verrattuna. Jos autolla ajetaan 120 000 km/vuosi, dieselin hinta on 1,90 €/l ja sähkön hinta 0,20 €/kWh, säästöä voi kertyä viidessä vuodessa peräti 158 940 €. Kulutus riippuu luonnollisesti monesta tekijästä aina kuljettajan ajotavasta reittiprofiiliin ja sääolosuhteisiin, mutta joka tapauksessa puhutaan merkittävistä säästöistä.

Mercedes-Benz-kuorma-autojen seurantaa Uptime-järjestelmän avulla

Palvelutuotteet pitävät autosi tuottavassa työssä ja tehostavat liiketoimintaasi

Kuorma-autokaluston tueksi on valittavissa on Mercedes-Benz Uptime -palvelu, joka seuraa kuorma-autosi teknistä tilaa jatkuvasti ja reagoi jos ajoneuvossa havaitaan tekninen vika tai häiriö. Fleetboard-palvelu tarjoaa tavallista laajemman ja yksityiskohtaisemman ajotapa-analyysin, jonka avulla kuljettajia on helppo opastaa taloudellisempaan ajoon. Huolenpitosopimuksemme avulla ennakoit kaluston ylläpitokustannukset.

Vehon hyötyajoneuvoverkosto Suomen kartalla

Laaja hyötyajoneuvoverkosto liiketoimintasi tukena

Asiantunteva kuorma-automyyntimme auttaa sinua räätälöimään liiketoimintasi tarpeita tukevan kuorma-auton. Tarjoamme sinulle koko Suomen kattavan, Mercedes-Benziin keskittyneen huolto- ja myyntiverkoston kattavin aukioloajoin, jolla pidämme kuorma-autosi tuottavassa työssä.