Mercedes-Benz eEconic

Täyssähköinen Mercedes-Benz eEconic on suunniteltu erityisesti taajamien ja kaupunkien jätehuoltoa varten. eEconic on erittäin käyttäjäystävällinen ja ergonominen työskentelypaikka kuljettajalle.

Täyssähköinen eEconic mahdollistaa kaupunkien jätehuollon paikallispäästöttömästi

Mercedes-Benz eEconic -sähkökuorma-auto on suunniteltu erityisesti taajamien ja kaupunkien jätehuoltoon, joka hoituu sen avulla paikallispäästöttömästi ja äänettömästi. Jäteauton sähköistetylle taka-akselille on sijoitettu kaksi sähkömoottoria ja kaksivaihteinen vaihteisto. Moottorit tuottavat 330 kW:n jatkuvan tehon ja 400 kW:n huipputehon. Akusto koostuu kolmesta erillisestä akkupaketista, ja akuston kokonaiskapasiteetti on 336 kWh.
 
Sähkökuorma-auto hyödyntää ja tallettaa tehokkaasti jarrutus- ja hidastusenergiaa, josta on hyötyä paljon pysähdyksiä ja taukoja sisältävässä käyttöympäristössä, sillä se vähentää lataustarvetta. Maksimi DC-tasavirtalatausteho on 160 kW. Sen avulla jäteauton akut voidaan ladata 20 prosentista 80 prosentin varaustasoon jopa reilussa tunnissa.
eEconic kuvattuna Veho Vehkalan edessä

Tekniset tiedot: Mercedes-Benz eEconic

  • Jatkuva teho: 330 kW
  • Huipputeho: 400 kW
  • Akun käytettävissä oleva energiasisältö: 336 kWh
  • DC-latausteho: jopa 160 kW
  • DC-latausaika 20 % - 80 %: n. 75 min
Mercedes-Benz eEconicin ohjaamo

eEconic on suunniteltu erityisen kuljettajaystävälliseksi

Sähköinen eEconic on erityisen mukava ajoneuvo kuljettajalle. Kuljettajan ergonomian varmistaa matalan oviaukon lisäksi tasainen lattiapinta, sekä esteetön matkustamo. Tällöin kuljettaja voi työ- tai liikennetilanteen niin vaatiessa käyttää yhtä helposti myös oikeanpuoleista ovea. Panoraama-tuulilasi tarjoaa optimaalisen ja esteettömän näkyvyyden joka suuntaan, jonka lisäksi se on pinnoitettu ja lämpöeristetty sekä huurtumisen että ohjaamon kuumenemisen estämiseksi. Kuljettajan työpiste on moderni Multimedia-ohjaamo. Lisäksi auto on vakiovarusteltu S1R-kääntymisavustimella sekä 5. sukupolven Active Brake -hätäjarrutusavustimella.

Mercedes-Benz-kuorma-autojen seurantaa Uptime-järjestelmän avulla

Palvelutuotteet pitävät autosi tuottavassa työssä ja tehostavat liiketoimintaasi

Kuorma-autokaluston tueksi on valittavissa on Mercedes-Benz Uptime -palvelu, joka seuraa kuorma-autosi teknistä tilaa jatkuvasti ja reagoi jos ajoneuvossa havaitaan tekninen vika tai häiriö. Fleetboard-palvelu tarjoaa tavallista laajemman ja yksityiskohtaisemman ajotapa-analyysin, jonka avulla kuljettajia on helppo opastaa taloudellisempaan ajoon. Huolenpitosopimuksemme avulla ennakoit kaluston ylläpitokustannukset.

Vehon hyötyajoneuvoverkosto Suomen kartalla

Laaja hyötyajoneuvoverkosto liiketoimintasi tukena

Asiantunteva kuorma-automyyntimme auttaa sinua räätälöimään liiketoimintasi tarpeita tukevan kuorma-auton. Tarjoamme sinulle koko Suomen kattavan, Mercedes-Benziin keskittyneen huolto- ja myyntiverkoston kattavin aukioloajoin, jolla pidämme kuorma-autosi tuottavassa työssä.