Mercedes-Benz eVito

Mercedes-Benz eVito on täyssähköinen pakettiauto, joka sopii erinomaisesti jakelukäyttöön. 310 kilometrin toimintamatkan ansiosta eVitolla hoituu myös kaupunkien väliset ajot.

Täyssähköinen eVito-pakettiauto tarjoaa jakelukäyttöön jopa 310 km toimintamatkaa

Mercedes-Benz eVito on sähköinen, hiljainen ja paikallispäästötön pakettiauto, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi jakeluautoksi. 60 kWh akuston ansiosta eViton toimintamatka on jopa 310 kilometriä. Siksi sillä hoituu kaupunkiajojen lisäksi myös kaupunkien väliset ajoreitit. Sen lisäksi ajoneuvoon on mahdollista ladata lisää virtaa nopeastikin - DC-pikalataus 10 % - 80 %:iin vie parhaimmillaan vain n. 35 minuuttia. Valittavana on kaksi eri koripituutta 5,14 m (L2-malli), tai 5,37 m (L3-malli). Tavaratilaa riittää myös sähköisessä eVitossa - sitä on saatavilla jopa 6,6 m³. Henkilökuljetuksia varten on saatavana täyssähköinen eVito Tourer, joka tarjoaa tilat jopa yhdeksälle matkustajlle.
 
Vuoden 2024 aikana myyntiin tulee uudistunut eVito, jonka varustelu, ulkonäkö ja turvallisuus on viety uudelle tasolle. 
 

Tekniset tiedot

WLTP-toimintamatkaJopa 310 km

Akun käytettävissä oleva energiasisältö60 kWh

DC-latausteho50/80 kW

AC-lataustehoMax 11 kW

Tehokkuutta ja tilaa (pidempi L2-malli)

Suurin kantavuus jopa 861 kg

Tavaratilan tilavuus jopa 6,6 m³

Tavaratilan pituus jopa 2520 mm

Sähkömoottorin teho jopa 85 kW (116 hv)

Enimmäisvääntömomentti jopa 360 Nm

eVito Huoltoleasing esim. 599 €/kk

Nyt saatavilla rajattu erä täyssähköisiä eVito-varastoautoja heti ajoon. Huoltoleasing-sopimus tarjoaa sinulle huolettoman, avaimet käteen -ratkaisun. Sinun ei tarvitse huolehtia auton jäännösarvosta tai yllättävistä kuluista, sillä sopimukseen sisältyy huollot, korjaukset ja talvirenkaat.

*Esimerkiksi Mercedes-Benz eVito 112e FWD-3,2/34K pitkä A3 X kokonaishinta alk. 69 200 € (sis. alv:n, arvioidun autoveron ja toim.kulut 600 €). CO2-päästöt 0 g/km (WLTP). Ajotietokoneen kieli: suomi. Huoltoleasing 599 €/kk alv. 0 %, 36 kk/60 tkm. Avauspalkkio 400 € peritään 1. erän yhteydessä. Kk-erä sisältää Huolenpitosopimuksen, huollot ja korjaukset sekä talvirenkaat. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen.

eVito pakettiauto kuvattuna etuviistosta

Erinomaista ajomukavuutta ja tehokkuutta 85 kW:n sähkömoottorilla

eViton ajomukavuus on Mercedes-Benzille tuttuun tapaan huippuluokkaa. Tehokkuuden sekä värinättömät ja mukavat kyydit varmistaa erittäin tehokas sähkömoottori, jossa on jopa 85 kW:n (116 hv:n) huipputeho, 360 Nm vääntömomentti.

Service 24h -palveluauto pakettiauton tukena

eViton omistaminen on huoletonta

Helpota työpäiviäsi palvelutuotteidemme avulla. Saatavillasi on huolenpitosopimus, jonka avulla ennakoit liiketoimintasi kustannuksia. MobiloVan-liikkuvuusturva ja Service 24h on apunasi 24/7, jos pakettiautollesi sattuu tekninen vika tien päällä. Mercedes me:n avulla seuraat ja ohjaat puhelinsovelluksella autosi toimintoja.

Vehon hyötyajoneuvoverkosto Suomen kartalla

Vehon laaja hyötyajoneuvoverkosto liiketoimintasi tukena

Asiantunteva pakettiautomyyntimme auttaa sinua räätälöimään liiketoimintasi tarpeita tukevan pakettiauton. Tarjoamme sinulle koko Suomen kattavan, Mercedes-Benziin keskittyneen huolto- ja myyntiverkoston kattavin aukioloajoin, jolla pidämme pakettiautosi tuottavassa työssä.