Mercedes-Benz eCitan

Mercedes-Benz eCitan on täyssähköinen pakettiauto, joka on ulkomitoiltaan kompakti, mutta sisätiloiltaan huomattavan tilava. eCitan sähköpakettiauto on ihanteellinen valinta esimerkiksi lähetti- ja toimitustehtäviin erityisesti kaupunkialueilla.

Täyssähköinen ja kompakti eCitan – toimintamatka yhdellä latauksella jopa 282 km

Mercedes-Benz eCitan sähköpakettiauto tarjoaa käytännöllisen ja kestävän vaihtoehdon yrityksesi kuljetustarpeisiin. Se sopii erinomaisesti erityisesti kaupunkien lähetti- ja toimitusajoihin ketteryytensä ja hiljaisuutensa ansiosta.
 
eCitanin jopa 282 kilometrin toimintamatkalla ajat päivän kuljetuksia paikallisesti päästöttömästi. Pikalataus 10-80 % vie parhaimmillaan vain 38 minuuttia Valittavana on kaksi koripituutta, joista L2-version tavaratilan pituus on 2,17 m ja tilavuus 3,7 m³. Mercedes-Benz eCitanin tehokas 90 kW:n sähkömoottori ja 45 kWh:n korkeajänniteakku tekevät ajamisesta miellyttävää ja samalla nautit sähköisen ajamisen taloudellisista eduista.

Tekniset tiedot

WLTP-toimintamatkaJopa 282 km

AC-lataustehoJopa 22 kW

Tavaratilan tilavuusJopa 3,7 m³

Suurin kantavuus634 kg

TehoJopa 90 kW (122 hv)

Mallissa vakiovarusteina mm.

MBUX-multimediajärjestelmä 7'' kosketusnäytöllä

Kovalevynavigointi sis. liikennemerkkiavustimen

Sisätilojen esilämmitys- ja jäähdytystoiminto

Peruutuskamera

Sähköinen eCitan latauksessa

Mercedes me Chargella hoidat eCitanin julkisen lataamisen vaivattomasti

Mercedes me Charge - palvelu tekee sähköisen eCitanin julkisesta lataamisesta helppoa. Käytössäsi on usean sopimuskumppanin latauspisteet kiinteällä kuukausihinnalla. Latauspisteillä sovelletaan kiinteähintaisia lataustariffeja, jolloin latauksen hinnoittelu on selkeää ja läpinäkyvää.

Service 24h -palveluauto pakettiauton tukena

eCitanin omistaminen on huoletonta

Helpota työpäiviäsi palvelutuotteidemme avulla. Saatavillasi on huolenpitosopimus, jonka avulla ennakoit liiketoimintasi kustannuksia. MobiloVan-liikkuvuusturva ja Service 24h on apunasi 24/7, jos pakettiautollesi sattuu tekninen vika tien päällä. Mercedes me:n avulla seuraat ja ohjaat puhelinsovelluksella autosi toimintoja.

Vehon hyötyajoneuvoverkosto Suomen kartalla

Vehon laaja hyötyajoneuvoverkosto liiketoimintasi tukena

Asiantunteva pakettiautomyyntimme auttaa sinua räätälöimään liiketoimintasi tarpeita tukevan pakettiauton. Tarjoamme sinulle koko Suomen kattavan, Mercedes-Benziin keskittyneen huolto- ja myyntiverkoston kattavin aukioloajoin, jolla pidämme pakettiautosi tuottavassa työssä.