Täyssähköinen Mercedes-Benz eActros

Täyssähköinen Mercedes-Benz eActros -kuorma-auto on suunniteltu kaupunkien raskaan jakeluliikenteen kuljetuksiin. Jopa 400 kilometrin toimintamatka yhdellä latauksella mahdollistaa useiden kuljetustehtävien suorittamisen sähköisesti.

eActros - sähkökuorma-auto raskaaseen jakeluliikenteeseen jopa 400 km toimintamatkalla

Mercedes-Benz eActros on sähkökuorma-auto, jolla yrityksesi hoitaa kaupunkien raskaan jakeluliikenteen kuljetukset paikallispäästöttömästi ja äänettömästi. Ajettavuus on huippuluokkaa, sillä sähkömoottorit tuottavat 330 kW:n jatkuvan tehon ja jopa 400 kW:n huipputehon, joka takaa voimakkaan kiihdytyksen, mukavan ajotuntuman sekä värinättömät kyydit.
 
Valittavissa on kolmen akkupaketin eActros 300, tai neljän akkupaketin eActros 400. Sähköisellä kuorma-autolla hoituu joko 330 kilometrin tai 400 kilometrin ajosuoritteet yhdellä latauksella. Ajoneuvon akut edustavat litiumioni- eli NMC-teknologiaa.
 

Äänettömiä ja paikallispäästöttömiä kilometrejä kaupunkiliikenteeseen eActrosilla


eActros-sähkökuorma-auto pienentää jakeluliikenteen CO2-päästöjä paikallisesti ja sen lisäksi se tarjoaa äänettömiä kilometrejä kaupunkiympäristöön. eActros tuottaa ulkoista melua vain n. 60 desibeliä, joka vertautuu tavanomaisen keskustelun tuottamaan äänitasoon.
eActros sivusta kuvattuna

Tekniset tiedot: eActros 300/400

  • Jatkuva teho: 330 kW
  • Huipputeho: 400 kW
  • Akun käytettävissä oleva energiasisältö: 336 kWh/448 kWh
  • Toimintamatka: jopa 330 km/400 km
  • DC-latausteho: jopa 160 kW
  • DC-latausaika 20 % - 80 %: n. 75 min/n. 90 min
Mercedes-Benz-kuorma-autojen seurantaa Uptime-järjestelmän avulla

Palvelutuotteet pitävät autosi tuottavassa työssä ja tehostavat liiketoimintaasi

Kuorma-autokaluston tueksi on valittavissa on Mercedes-Benz Uptime -palvelu, joka seuraa kuorma-autosi teknistä tilaa jatkuvasti ja reagoi jos ajoneuvossa havaitaan tekninen vika tai häiriö. Fleetboard-palvelu tarjoaa tavallista laajemman ja yksityiskohtaisemman ajotapa-analyysin, jonka avulla kuljettajia on helppo opastaa taloudellisempaan ajoon. Huolenpitosopimuksemme avulla ennakoit kaluston ylläpitokustannukset.

Vehon hyötyajoneuvoverkosto Suomen kartalla

Laaja hyötyajoneuvoverkosto liiketoimintasi tukena

Asiantunteva kuorma-automyyntimme auttaa sinua räätälöimään liiketoimintasi tarpeita tukevan kuorma-auton. Tarjoamme sinulle koko Suomen kattavan, Mercedes-Benziin keskittyneen huolto- ja myyntiverkoston kattavin aukioloajoin, jolla pidämme kuorma-autosi tuottavassa työssä.