Mercedes-Benz Atego

Usein kevyestä jakeluliikenteestä kuulee puhutavan "Atego-kokoluokkana". Tämän päivän Mercedes-Benz Atego onkin yksi markkinoiden monipuolisimmista ja luotettavimmista jakeluliikenteen kuorma-autoista.

Atego yhdistää jakeluauton parhaat puolet

Mercedes-Benz Atego on suunniteltu jakeluliikenteen kuljetuksiin. Se tunnetaan erittäin kestävänä ja turvallisena jakeluautona. Ajoneuvo on mahdollista konfiguroida ja varustella varsin monipuolisesti. Ategon tehokkaat, mutta säästeliäät neli- ja kuusisylinteriset moottorit sekä PowerShift 3 -vaihdeautomatiikka helpottavat ajoa vaativissakin olosuhteissa. Auton tarkka ja varma ohjaustuntuma tekee Ategosta mukavan ja helpon ajettavan sielläkin missä muuta liikennettä on runsaasti.
 
Päällirakenneystävällisyys on myös tekijä, jota Ategon käyttäjät ovat tottuneet arvostamaan. Päällirakenteiden asennettavuutta parantaa esimerkiksi parametritettävä erikoismoduuli, joka helpottaa liitäntöjen tekemistä sekä päällirakenteiden integrointia ja käyttöä. PSM mahdollistaa tiedon optimaalisen työstämisen ja kitkattoman tiedonvaihdon auton ja päällirakenteen välillä.
 
Ategossa on lukuisia käytännöllisiä ja mukavuutta lisääviä toimintoja, kuten esimerkiksi mukavuuspainotteinen vilkkujen näppäystoiminto, seisontajarrun ja valojen varoitusääni, vakionopeussäätimen käyttö monitoimiohjauspyörän näppäimillä sekä saattovalot. Ategon eri kojetauluvaihtoehdot puolestaan tuovat käyttölaitteet ja säilytystilat luoksesi juuri tarpeesi mukaisella tavalla.
Atego jakeluliikenteen töissä

Tekniset tiedot: Mercedes-Benz Atego

  • Teho jopa 220 kW
  • Enimmäisvääntömomentti 1200 Nm
  • Moottorin iskutilavuus jopa 7,7 l
  • Kojetauluvaihtoehtoja 3 kpl
  • 4 ohjaamoversiota, leveys 2295 mm
    - S-ohjaamon pituudet: 1650 mm ja 1830 mm, ohjaamokorkeus 1510 mm
    - L-ohjaamon pituus: 2250 mm, ohjaamokorkeudet: 1510 mm ja 1910 mm
Mercedes-Benz-kuorma-autojen seurantaa Uptime-järjestelmän avulla

Mercedes-Benz Palvelutuotteet pitävät autosi tuottavassa työssä ja tehostavat liiketoimintaasi

Kuorma-autokaluston tueksi on valittavissa on Mercedes-Benz Uptime -palvelu, joka seuraa kuorma-autosi teknistä tilaa jatkuvasti ja reagoi jos ajoneuvossa havaitaan tekninen vika tai häiriö. Fleetboard-palvelu tarjoaa tavallista laajemman ja yksityiskohtaisemman ajotapa-analyysin, jonka avulla kuljettajia on helppo opastaa taloudellisempaan ajoon. Huolenpitosopimuksemme avulla ennakoit kaluston ylläpitokustannukset.

Vehon hyötyajoneuvoverkosto Suomen kartalla

Vehon laaja hyötyajoneuvoverkosto liiketoimintasi tukena

Asiantunteva kuorma-automyyntimme auttaa sinua räätälöimään liiketoimintasi tarpeita tukevan kuorma-auton. Tarjoamme sinulle koko Suomen kattavan, Mercedes-Benziin keskittyneen huolto- ja myyntiverkoston kattavin aukioloajoin, jolla pidämme kuorma-autosi tuottavassa työssä.