Mercedes-Benz Actros

Mercedes-Benz Actros on kaukoliikenteen ja raskaan jakeluliikenteen kuljetuksiin suunniteltu kuorma-auto, jonka tehokkuus, ajettavuus ja turvallisuus ovat huippuluokkaa.

Actros on luotettava ja tehokas kuorma-auto kaukoliikenteeseen ja raskaaseen jakeluliikenteeseen

Mercedes-Benz Actros on taloudellisuudestaan, turvallisuudestaan, mukavuudestaan ja teknologisesta kehityksestään tunnettu kaukoliikenteen ja raskaan jakeluliikenteen kuljetuksiin suunnattu kuorma-auto. Saatavilla on kuusi ohjaamo- ja kaksi moottoritunneliversiota (170 mm/320 mm) ja useita eri akselikonfiguraatioita. Actrosista löytyy tehokkaat Euro VI -moottorit, joiden teho jopa 460 kW (625 hv) ja enimmäisvääntömomentti 3000 Nm.
 
Actros-mallistosta on saatavilla myös premium-luokan Actros L -kuorma-auto, joka on suunniteltu erityisesti kuljettajan mukavuus edellä. Sen lisäksi valikoimasta löytyy kustannustehokas Actros F -kuorma-auto. Dieselmoottoriversioiden lisäksi valikoimastamme löytyy sähköisiä versioita: jakeluliikenteeseen suunniteltu eActros 300/400 ja kaukoliikenteeseen suunniteltu eActros 600.
OM 471 -moottori

Tekniset tiedot: Mercedes-Benz Actros

  • Teho jopa 460 kW (625 hv)
  • Enimmäisvääntömomentti 3000 Nm
  • Moottorin iskutilavuus jopa 15,6 l
  • 6 ohjaamoversiota
  • 2 moottoritunneliversiota (170 mm/320 mm)
    - Ohjaamokorkeudet 170 mm moottoritunnelilla (mm): 1785/1460/1215
    - Ohjaamokorkeudet 320 mm moottoritunnelilla (mm): 1635/1310/1065
MirrorCam-peilikamerat Actrosissa

Maksimoitua tehokkuutta ja turvallisuutta

Actrosin teknologiaa on vuosien varrella kehitetty entistä polttoainetehokkaammaksi. Actros-malliin saatavilla oleva kolmannen sukupolven OM 471 -moottori tarjoaa ennenäkemättömän ajokokemuksen lisäksi jopa 4 % pienempää kulutusta edeltävään moottoriin verrattuna.

Aerodynamiikkaa on kehitetty innovatiivisten MirrorCam-peilikameroiden avulla, jotka pienentävät kulutusta jopa 1,3 % perinteisiin peileihin verrattuna. Tehokkuuden lisäksi peilikamerat parantavat näkyvyyttä taakse ja A-pilarin alueelle, sekä kääntyessä ja kaistanvaihdossa.

Ennakoiva vakionopeudensäädin Predictive Powertrain Control (PPC) auttaa kuljettajaa ajamaan taloudellisemmin, sillä se tunnistaa esim. maaston muodot, tien kulun ja tulevat risteykset. Sen avulla polttoainetta voidaan säästää jopa 5 %.

Mercedes-Benz-kuorma-autojen seurantaa Uptime-järjestelmän avulla

Mercedes-Benz palvelutuotteet pitävät autosi tuottavassa työssä ja tehostavat liiketoimintaasi.

Kuorma-autokaluston tueksi on valittavissa on Mercedes-Benz Uptime -palvelu, joka seuraa kuorma-autosi teknistä tilaa jatkuvasti ja reagoi jos ajoneuvossa havaitaan tekninen vika tai häiriö. Fleetboard-palvelu tarjoaa tavallista laajemman ja yksityiskohtaisemman ajotapa-analyysin, jonka avulla kuljettajia on helppo opastaa taloudellisempaan ajoon. Huolenpitosopimuksemme avulla ennakoit kaluston ylläpitokustannukset.

Vehon hyötyajoneuvoverkosto Suomen kartalla

Vehon laaja hyötyajoneuvoverkosto liiketoimintasi tukena

Asiantunteva kuorma-automyyntimme auttaa sinua räätälöimään liiketoimintasi tarpeita tukevan kuorma-auton. Tarjoamme sinulle koko Suomen kattavan, Mercedes-Benziin keskittyneen huolto- ja myyntiverkoston kattavin aukioloajoin, jolla pidämme kuorma-autosi tuottavassa työssä.