Mercedes-Benz Actros F

Mercedes-Benz Actros F on kaukoliikenteen kuljetuksiin suunniteltu kuorma-auto, joka tarjoaa toiminnallisuuden lisäksi myös käytännöllistä tilaa kuljettajalleen.

Actros F on kustannustehokas ja toiminnallinen kaukoliikenteen kuorma-auto, joka tarjoaa käytännöllistä tilaa kuljettajalle

Actros F -kuorma-auto on suunniteltu kaukoliikenteen kuljetuksiin. Se on kustannustehokas ratkaisu kuljetusliikkeille, sillä se on suunniteltu ominaisuuksiltaan erittäin toiminnalliseksi. Samalla se on erittäin käyttäjäystävällinen kuljettajalle: 2,5-metrinen tilava ohjaamo moottoritunnelilla mahdollistaa sen, että ohjaamon nousussa on vain kolme askelta.
 
Actros F muuntuu kaukoliikenteen erilaisiin tarpeisiin ja vaatimuksiin sillä siihen on valittavissa 17 rakennemallia. Malliin on kaksi erilaista ohjaamoversiota ja 120 mm moottoritunneli ja runsaasti akselikonfiguraatiovaihtoehtoja. Actros F:stä löytyy Euro VI -moottorit, joiden teho on jopa 390 kW (530 hv) ja enimmäisvääntömomentti 2600 Nm. Malliin on valittavissa tehokas 3. sukupolven OM 471 -moottori.
Actros F:n ohjaamo

Tekniset tiedot: Mercedes-Benz Actros F

  • Teho jopa 390 kW (530 hv)
  • Enimmäisvääntömomentti 2600 Nm
  • Moottorin iskutilavuus jopa 12,8 l
  • 2 ohjaamoversiota, leveys 2500 mm
  • 120 mm moottoritunneli
    - Ohjaamokorkeus BigSpace-ohjaamo: 1870 mm
    - Ohjaamokorkeus StreamSpace-ohjaamo: 1850 mm
MirroCam-peilikamerat

Actros F plus tarjoaa tehokkuuden lisäksi huippuluokan turvallisuus- ja mukavuusominaisuuksia

Actros F plus -erikoismallista löytyy Actros F:n verrattuna lisää turvallisuutta ja mukavuutta lisääviä ominaisuuksia. Malliin on saatavilla LED-ajovalot, MirrorCam-peilikamerat, madallettu istuinkotelo, ohjauspyörän pylvään laajennetut säätömahdollisuudet sekä vuorovaikutteinen Multimedia Cockpit interactive -kojetaulu, joka lisää ajo- työ- ja käyttömukavuutta.

Mercedes-Benz-kuorma-autojen seurantaa Uptime-järjestelmän avulla

Mercedes-Benz Palvelutuotteet pitävät autosi tuottavassa työssä ja tehostavat liiketoimintaasi

Kuorma-autokaluston tueksi on valittavissa on Mercedes-Benz Uptime -palvelu, joka seuraa kuorma-autosi teknistä tilaa jatkuvasti ja reagoi jos ajoneuvossa havaitaan tekninen vika tai häiriö. Fleetboard-palvelu tarjoaa tavallista laajemman ja yksityiskohtaisemman ajotapa-analyysin, jonka avulla kuljettajia on helppo opastaa taloudellisempaan ajoon. Huolenpitosopimuksemme avulla ennakoit kaluston ylläpitokustannukset.

Vehon hyötyajoneuvoverkosto Suomen kartalla

Vehon laaja hyötyajoneuvoverkosto liiketoimintasi tukena

Asiantunteva kuorma-automyyntimme auttaa sinua räätälöimään liiketoimintasi tarpeita tukevan kuorma-auton. Tarjoamme sinulle koko Suomen kattavan, Mercedes-Benziin keskittyneen huolto- ja myyntiverkoston kattavin aukioloajoin, jolla pidämme kuorma-autosi tuottavassa työssä.