Mercedes-Benz V-sarja

V-sarja on premium-luokan tila-auto, jossa on ylelliset ja helposti muunneltavat sisätilat yrityksesi tai perheesi kuljetustarpeisiin.

Mercedes-Benz V-sarja on premium-luokan tila-auto erinomaisella suorituskyvyllä

Mercedes-Benz V-sarjassa yhdistyy ylellinen muotoilu, laadukkaat materiaalit ja modernit teknologiaratkaisut tarjoten matkustajille korkeatasoista mukavuutta ja turvallisuutta. V-sarja on saatavilla taka- ja nelivetoisena sekä useammalla diesel- ja bensiinimoottorivaihtoehdolla, jotka tarjoavat suorituskykyä ja taloudellisuutta kuljetukseesi. V-sarja on saatavana jopa 8-paikkaisena. Istuimien pikakiinnitystoiminto takaa matkustamon helpon muunneltavuuden, sillä voit siirtää, kääntää tai irrottaa istuimia ja istuinrivejä.
 
Katso hinnastot
 
Uusi, entistäkin tyylikkäämpi ja ylellisempi V-sarja tulee myyntiin vuoden 2024 aikana.
V-sarjan yksityiskohtia

Vakiovarusteina V-sarjassa mm.

  • Burmester® Surround-Soundsystem -äänentoistojärjestelmä
  • MBUX Mid multimediajärjestelmä 7-tuuman näytöllä
  • 9-vaihteinen automaattivaihteisto
  • Peruutuskamera
  • Vireystila-avustin
  • Ajovaloautomatiikka huomiovaloille
Mercedes-Benz EQV

Täyssähköinen premium-luokan tila-auto: EQV

Täyssähköinen EQV on premium-luokan tila-auto, jolla ajat jopa 354 km yhdellä latauksella, täysin paikallisesti päästöttömästi. EQV:ssä yhdistyy V-sarjasta tuttu sisätilojen premium-vaikutelma sähköisen ajon hiljaiseen ja suorituskykyiseen ajokokemukseen. Tämä täyssähköinen tila-auto sopii erinomaisesti sekä ammattikäyttöön että perheen vapaa-ajan matkailuun.

Service 24h -palveluauto pakettiauton tukena

V-sarjan omistaminen on huoletonta

Helpota työpäiviäsi palvelutuotteidemme avulla. Saatavillasi on huolenpitosopimus, jonka avulla ennakoit liiketoimintasi kustannuksia. MobiloVan-liikkuvuusturva ja Service 24h on apunasi 24/7, jos tila-autollesi sattuu tekninen vika tien päällä. Mercedes me:n avulla seuraat ja ohjaat puhelinsovelluksella autosi toimintoja.

Vehon hyötyajoneuvoverkosto Suomen kartalla

Vehon laaja hyötyajoneuvoverkosto tukenasi

Asiantunteva pakettiautomyyntimme auttaa sinua räätälöimään tarpeitasi tukevan tila-auton. Tarjoamme sinulle koko Suomen kattavan, Mercedes-Benziin keskittyneen huolto- ja myyntiverkoston kattavin aukioloajoin, jolla pidämme pakettiautosi tuottavassa työssä.