Mercedes-Benz EQV

Mercedes-Benz EQV on premium-luokan täyssähköinen tila-auto jopa kahdeksalle hengelle. Tilava ja laadukas business-tason matkustamo on muuntautumiskykyinen yrityksesi tai perheesi kuljetustarpeisiin.

Täyssähköinen EQV tila-auto – Toimintamatka yhdellä latauksella jopa 354 km

Mercedes-Benz EQV on maailman ensimmäinen täyssähköinen premium-luokan tila-auto. Helposti muunneltava matkustamo huokuu käytännöllisyyttä, mutta laadukkaat pintamateriaalit tuovat ylellisen tila-auton tunnelman. EQV:n toimintamatka on yhdellä latauksella jopa 354 km ja pikalataus 10-80 % vie vain noin 45 minuuttia. Tasaisen voimansiirron takana on tehokas 150 kW (204 hv) sähkömoottori, joka luo hiljaisen ja jouhevan ajokokemuksen. EQV on valittavissa sekä keskipitkällä että pitkällä koripituudella. Kattava vakiovarustelu ja lukuisat turvallisuusvarusteet maksimoivat kuljettajan ja matkustajien mukavuuden ja turvallisuuden. Akkukapasiteetti nettona 90 kWh.
Sähköisen pakettiauton lataus Mercedes me Chargella

Mercedes me Charge tekee julkisesta lataamisesta helppoa

Mercedes me Charge - palvelu tekee sähköisen paketti- ja tila-autosi julkisesta lataamisesta helppoa. Käytössäsi on usean sopimuskumppanin latauspisteet kiinteällä kuukausihinnalla. Latauspisteillä sovelletaan kiinteähintaisia lataustariffeja, jolloin latauksen hinnoittelu on selkeää ja läpinäkyvää.

Service 24h -palveluauto pakettiauton tukena

EQV:n omistaminen on huoletonta

Helpota työpäiviäsi ja arkeasi palvelutuotteidemme avulla. Saatavillasi on huolenpitosopimus, jonka avulla ennakoit liiketoimintasi kustannuksia. MobiloVan-liikkuvuusturva ja Service 24h on apunasi 24/7, jos tila-autollesi sattuu tekninen vika tien päällä. Mercedes me:n avulla seuraat ja ohjaat puhelinsovelluksella autosi toimintoja.

Vehon hyötyajoneuvoverkosto Suomen kartalla

Vehon laaja hyötyajoneuvoverkosto tukenasi

Asiantunteva pakettiautomyyntimme auttaa sinua räätälöimään tarpeitasi tukevan tila-auton. Tarjoamme sinulle koko Suomen kattavan, Mercedes-Benziin keskittyneen huolto- ja myyntiverkoston kattavin aukioloajoin, jolla pidämme pakettiautosi tuottavassa työssä. LISÄÄ LINKKI TOIMIPISTEISIIn

Katso myös