Mercedes-Benz Arocs

Mercedes-Benz Arocs on vaativiin ja raskaisiin kuljetuksiin suunniteltu kuorma-auto, jonka tehokkuus ja kyvykkyys on markkinoiden kärkeä.

Arocs on luotettava kumppanisi maanrakennukseen ja erilaisiin raskaisiin kuljetustöihin

Mercedes-Benz Arocs on luotettava ja kyvykäs valinta etsitpä sitten maanrakennusautoa, betoniautoa, puuautoa tai kuorma-autoa muihin raskaisiin erikoiskuljetuksiin. Arocs on erityisen tukeva ja kestävä ja siksi suosittu valinta niissä kaikista raskaimmissa käyttötarkoituksissa.
 

Arocsin huippuominaisuudet varmistavat kestävyyden ja voiman


Mercedes-Benz Arocsin kestävyys ja korkea kuormituksensietokyky näkyy jo käyttötarkoituksen mukaan suunnitelluissa ohjaamoissa. Arocsin jokainen osa on suunniteltu pitkäikäiseksi ja sen ohjaamorakenteet äärimmäisen kestäviksi. Arocsin muotoilu on jämäkkä ja voimakas. Tehoa tuovat Arocsin Euro VI -moottorit, jotka tarjoavat jopa 460 kW:n (625 hv) tehon ja 3000 Nm:n vääntömomentin. Saatavilla on runsaasti eri akselikonfiguraatiovaihtoehtoja.
Arocsin ohjaamo

Tekniset tiedot: Mercedes-Benz Arocs

  • Teho jopa 460 kW (625 hv)
  • Enimmäisvääntömomentti 3000 Nm
  • Moottorin iskutilavuus jopa 15,6 l
  • 9 ohjaamoversiota, leveys 2300 mm, saatavilla 170 mm tai 320 mm moottoritunnelilla
    - Ohjaamokorkeudet (mm): 1460 mm/1310 mm
    - Pisimpään ohjaamoon saatavilla tasainen lattia, jolloin ohjaamoleveys 2500 ja -korkeus: 1640 mm
LED-ajovalot Actros L

Erinomaista ajo- ja työskentelymukavuutta

Korkean ajo- ja työskentelymukavuuden takaa esimerkiksi useat monitoimiohjauspyörällä varustetut ohjaamoversiot, Mercedes PowerShift 3 -vaihdeautomatiikka ja erityisen mukavat istuimet. Ajoneuvon varusteet, kuten MirrorCam-peilikamerat sekä ennakoiva vakionopeudensäädin Predictive Powertrain Control (PPC) lisäävät ajomukavuutta ja taloudellisuutta merkittävästi. Arocsiin on saatavilla lisävarusteena erityisen kirkkaat LED-ajovalot ja erittäin raskaisiin kuljetuksiin tarkoitettu turbohidastinkytkin.

Mercedes-Benz-kuorma-autojen seurantaa Uptime-järjestelmän avulla

Mercedes-Benz Palvelutuotteet pitävät autosi tuottavassa työssä ja tehostavat liiketoimintaasi

Kuorma-autokaluston tueksi on valittavissa on Mercedes-Benz Uptime -palvelu, joka seuraa kuorma-autosi teknistä tilaa jatkuvasti ja reagoi jos ajoneuvossa havaitaan tekninen vika tai häiriö. Fleetboard-palvelu tarjoaa tavallista laajemman ja yksityiskohtaisemman ajotapa-analyysin, jonka avulla kuljettajia on helppo opastaa taloudellisempaan ajoon. Huolenpitosopimuksemme avulla ennakoit kaluston ylläpitokustannukset.

Vehon hyötyajoneuvoverkosto Suomen kartalla

Vehon laaja hyötyajoneuvoverkosto liiketoimintasi tukena

Asiantunteva kuorma-automyyntimme auttaa sinua räätälöimään liiketoimintasi tarpeita tukevan kuorma-auton. Tarjoamme sinulle koko Suomen kattavan, Mercedes-Benziin keskittyneen huolto- ja myyntiverkoston kattavin aukioloajoin, jolla pidämme kuorma-autosi tuottavassa työssä.